GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam takım kötü düşüşte cart curt da bizim kadar aleyhine bu kadar kolay penaltı çalınan takım var mı ligde. 6 veya 7. oldu bu. Çoğu da penaltı değil. Okan Buruk'un yerli hakem çıkışı belki stratejikti ama çok boş işti bana göre. İkili mücadele yapamıyorsun yerli hakemle. Fırsat bulduğu an da alıyor elinden maçı. Bizimkiler de sağ olsunlar fırsat vermede üstlerine yok.
Penaltıyı var verdi. Maç 2 3 olunca paşalılar düşmüştü. Sonra pozisyon yokken malca penaltı yaptık.

Sana da bu yakışır.. 4 puandan öndeyken lig bitti diye çocuk gibi zirlamak tuhaf olurdu doğrusu..
Şu noktada okani kimse gönderemez öyle böyle sezonu bitirecek işte bize düşen takımı desteklemek..Lemina-Osi-Davinson-Yunus-Sara bu 5li sağlam kalıp kendini toplasın bu takım şampiyon olacak İnsallah

Abicim kimse aptal değil olamayacağımız görülüyor zorlu depler var takım duran top hariç gol atamıyo,pozisyona giremiyo,aksine tonla pozisyon veriyo acil müdahale lazım daha 11 maç var 4-5 kalsa neyse

Şu an kimse gönderemez diyip işin içinden çıkamazsın,çıkmaya çalışırsan şampiyonluğu verirsin sonra da nasreddin hoca gibi keşke testi kırılmadan tokat atsaydım diyip yakınırsın

Bir hamle yapılmalı mutlaka ama rasyonel olarak ne olması gerektiğini henüz bulamadım

Okan oyun oynatamadığını ve oynatamayacağını anladı artık zaten,o yüzden son çare kenetlenin çağrısı yapıp taraftara seslendi agalar siz tezahürat mezahürat artık bişiler yaptınız yaptınız topçuları moda soktunuz soktunuz anca öyle oluruz yoksa nanay dedi işler aslında

Taraftar zar zor kenetlenmişken,kendisi kovulmanın eşiğine gelmişken ve bunu biliyoken oynatabildiği max oyun bu işte olmuyor sen kenetlensende,osimhen bireysel bişi yapsa da yetmiyor

Sen bu adamı rahat bıraktın takımı poşete çevirdi,zora girince dersine çalışıyo baskı altına alayım dedin sonuç yine aynı,hiçbir hamle yapmasak dahi tam gaz eleştiri devam etmeli ki sezon sonu şmp olsak da olamasak da en kötü istenmediğini anlamalı ve bırakmalı(kovulacağını sanmıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt