Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Topa bile yetisebiliyormu?kuesta penaltıyı yaptırmasa golü atarmıydı herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topa bile yetisebiliyormu?kuesta penaltıyı yaptırmasa golü atarmıydı herif
Top dogrudan osiye gidiyor kaleci orda degil sanki.Orada kaleci alir miydi yoksa top osimehen'e gekir miydi diye düşündüm bi ara
Püüüü işe bakTop dogrudan osiye gidiyor kaleci orda degil sanki.
Güle güleCanım sıkıldı ya ben gidiyorum.![]()
Penaltıyı var verdi. Maç 2 3 olunca paşalılar düşmüştü. Sonra pozisyon yokken malca penaltı yaptık.Tamam takım kötü düşüşte cart curt da bizim kadar aleyhine bu kadar kolay penaltı çalınan takım var mı ligde. 6 veya 7. oldu bu. Çoğu da penaltı değil. Okan Buruk'un yerli hakem çıkışı belki stratejikti ama çok boş işti bana göre. İkili mücadele yapamıyorsun yerli hakemle. Fırsat bulduğu an da alıyor elinden maçı. Bizimkiler de sağ olsunlar fırsat vermede üstlerine yok.
Zehraya filan bak açılırsinCanım sıkıldı ya ben gidiyorum.![]()
Adam kotu oyun yetmiyor birde kötü oyuncu degistiriyor. Bomboş herifOkan yetersizi her hafta daha ne kadar kötü top oynatabilirim rekoru kırıyor
Sana da bu yakışır.. 4 puandan öndeyken lig bitti diye çocuk gibi zirlamak tuhaf olurdu doğrusu..
Şu noktada okani kimse gönderemez öyle böyle sezonu bitirecek işte bize düşen takımı desteklemek..Lemina-Osi-Davinson-Yunus-Sara bu 5li sağlam kalıp kendini toplasın bu takım şampiyon olacak İnsallah
Aynısından Sallai de yaptıGol atacak osimhene giden pasi da apo rakip adina kahramanlik yapip kesiyor. Topu osi'ye biraksa mac orda bitiyor.
Sara ile 10 olmayacak gibi. Çok pasif