- 23 Aralık 2008
- 65.485
- 63.442
- 5.103
en çok mourinho denen yüzsüzü sevindiriyoruz diye üzülüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelert Kutucu'dan beterRize leminaya yazar direkt 11 çıkmış topçu illa ufak tefek birşey yapacak..
Kutucunun da golüyle bir maç almıştık ama yine bok gibi oynamıştı..
Benim tahammulsuzluk seviyem Kutucu-Cuesta diye başlar heralde ..
Sallai jelert gibi basit oyuncuları da gördük ama ben kutucu kadar vasifsizini gerçekten görmedim bu takımda
Jelert Kutucu'dan beter
Kutucu ayrıca yerli ve hepsinden az maaş alıyor
Öyle bir şey bekliyorum da o isim Hamza olmaz bu sefer. Hoca kendi gelemediği zaman yerine birini tayin ediyor dediğin gibi. Hamza neden olmaz çünkü Dursun'la kavgalı ayrıldılar. Takım meh işteydi de Dursun adamın özel hayatını bahane edip kovdu. Okan'a da öyle bir bahane çözmesi lazım.
Buradan şampiyonlugu kaybedelim de yeterki mağdur olmasin mi yani gitmesi gerek rtaş 7 puan dan sampiyonluk verir mi gs yav düsüncesi bile korkuncOkan asla ama asla rezil olmadan kovulmamalı. Bi şekilde mağdur olursa başımıza bela olur gelecekte
Sezonu bitirmesine göz yumacaz
Prandeli sonrası olduğu gibi ft müsaadesiyle 11 haftalığına hamzaya ne diyon
Reis sallai de fizik varda bir haltanyaramiyor ki elemanin fizigi kosuyor o kadar 1 tane adam geçme yok orta yok pas yok yaraticilik yok gol anca kosuyor adamJelert en azından dar alanda çabuk ya bir özelliği var yine ne bileyim Sallainin fiziği iyi Kutucuda samimi söylüyorum hicbirsey yok..
Top kontrolü - pas-oyun görüşü - hız -guc -hava topu - şut (eyupte iyiydi bizde yok şu ana kadar ) adamın tüm özellikleri 20 üstünden 5 gibi
Sola 2 tane daha adam alsak kanata dogru taşacak isimler :dHey yavrum hey
Şu beklere bak
Şaheser yemin ederim
Hala avantajlı olan taraf biziz
Ama nasıl toparlanacak bu takım?
Bu kulübün bir ortak aklı yok bizi bu cendereden çıkaracak?
Takımı yeniden motive edecek, kendine getirecek bir şey yapmak lazım
Niye öyle diyosun ki heisHey yavrum hey
Şu beklere bak
Şaheser yemin ederim
10 kağıda kdr uygundur yaw bu cocuk icin.
Boey gittikten sonra yaziyorduk burada yerine getirilecek tek isim baska yere yönelmemek lzm diye
Hayirli olsun 2 yildir istedigim bi oyuncuydu
Umarim devami gelir. Orta sahaya da boyle potansiyelli genc 2 oyuncu aliriz da taraftar da hoca da rahatlar
Cok gerildi herkes
Az kaldı, ben bile razı olcam terime.. Ne hallere düştük yav.
Yooo gayet iyi ortalar aciyor bence.Kostici surda bir Allah'ın kulu istemedi Frankowski diye delirdiler herif makine gibi çıktı bizimki de k.pasanin sağ beki seviyesinde