GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize leminaya yazar direkt 11 çıkmış topçu illa ufak tefek birşey yapacak..
Kutucunun da golüyle bir maç almıştık ama yine bok gibi oynamıştı..
Benim tahammulsuzluk seviyem Kutucu-Cuesta diye başlar heralde ..

Sallai jelert gibi basit oyuncuları da gördük ama ben kutucu kadar vasifsizini gerçekten görmedim bu takımda
Jelert Kutucu'dan beter

Kutucu ayrıca yerli ve hepsinden az maaş alıyor

Jelert Kutucu'dan beter

Kutucu ayrıca yerli ve hepsinden az maaş alıyor

Jelert en azından dar alanda çabuk ya bir özelliği var yine ne bileyim Sallainin fiziği iyi Kutucuda samimi söylüyorum hicbirsey yok..
Top kontrolü - pas-oyun görüşü - hız -guc -hava topu - şut (eyupte iyiydi bizde yok şu ana kadar ) adamın tüm özellikleri 20 üstünden 5 gibi

Öyle bir şey bekliyorum da o isim Hamza olmaz bu sefer. Hoca kendi gelemediği zaman yerine birini tayin ediyor dediğin gibi. Hamza neden olmaz çünkü Dursun'la kavgalı ayrıldılar. Takım meh işteydi de Dursun adamın özel hayatını bahane edip kovdu. Okan'a da öyle bir bahane çözmesi lazım.
images (3).webp

Bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor. Herkes suspus. Takımda ne oluyor, ne yapacağız. Ligi verdik mi? Yönetimde bile mi umut yok? İrfan denen sarı gözlüklü bi fenerli dalyarak çıkıyor, taraftarla kafa buluyor.

Fener şampiyon olsun diye herkes tehdit mi edildi? Çıkın bir şey söyleyin. Bize niye acı çektiriyorsunuz?

gecen sene bu zaman pts farkı 2 ymis

simdi 4+1 diyebiliriz(2 li averaj hadisesi)

esasında baktigin zmn halen avntajımız mevcut,fazlasiyla

ama okan ve yönetim ekibi öylesine tirt bi perf gösteriyolar ki herkesin psikolojisi pert oldu

Okan asla ama asla rezil olmadan kovulmamalı. Bi şekilde mağdur olursa başımıza bela olur gelecekte

Sezonu bitirmesine göz yumacaz
Buradan şampiyonlugu kaybedelim de yeterki mağdur olmasin mi yani gitmesi gerek rtaş 7 puan dan sampiyonluk verir mi gs yav düsüncesi bile korkunc

Jelert en azından dar alanda çabuk ya bir özelliği var yine ne bileyim Sallainin fiziği iyi Kutucuda samimi söylüyorum hicbirsey yok..
Top kontrolü - pas-oyun görüşü - hız -guc -hava topu - şut (eyupte iyiydi bizde yok şu ana kadar ) adamın tüm özellikleri 20 üstünden 5 gibi
Reis sallai de fizik varda bir haltanyaramiyor ki elemanin fizigi kosuyor o kadar 1 tane adam geçme yok orta yok pas yok yaraticilik yok gol anca kosuyor adam

Hala avantajlı olan taraf biziz
Ama nasıl toparlanacak bu takım?
Bu kulübün bir ortak aklı yok bizi bu cendereden çıkaracak?
Takımı yeniden motive edecek, kendine getirecek bir şey yapmak lazım

Hey yavrum hey

Şu beklere bak

Şaheser yemin ederim
Niye öyle diyosun ki heis

Netçede 2 yıldır scoutladığın ve Boey sonrası ideal profil dediğin adam alınmış işte

10 kağıda kdr uygundur yaw bu cocuk icin.

Boey gittikten sonra yaziyorduk burada yerine getirilecek tek isim baska yere yönelmemek lzm diye
Hayirli olsun 2 yildir istedigim bi oyuncuydu

Umarim devami gelir. Orta sahaya da boyle potansiyelli genc 2 oyuncu aliriz da taraftar da hoca da rahatlar

Cok gerildi herkes

Hem de uygun dediğin bir miktara

Kostici surda bir Allah'ın kulu istemedi Frankowski diye delirdiler herif makine gibi çıktı bizimki de k.pasanin sağ beki seviyesinde
Yooo gayet iyi ortalar aciyor bence.

Asil sorun yapilan degisiklikler. Gidip formasyon degistirmek ve amator topcuyu oyuna almak. Bunlar elestirilmeli. Son yillarda sanirim Cuesta'ya ettigim kadar kufru hicbir oyuncuya etmemisimdir. Okan Buruk bu degisiklikle iflas etti. Ben ekran basinda "ya ne alaka Cuesta simdi?" dedim. 5 dakika gecmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt