GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah antrenmanı bitti.

Galatasaray, 5 Mart Çarşamba günü saat 17.00’de yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Geçmiş olsun şampiyonluğu verdik buradan hocanın çevirme ihtimali yok.

Her geçen gün iyiye gitmesi gereken takım daha da rezalet oynuyor.

Sezon başında biz onu uyardık ama o ahmakça açıklamalar yapıp yönetimi korudu.

Kadıköy galibiyeti ve Osimhen piyangosu vurmasa çoktan havlu atmıştık.

Buraya kadar ittire ittire geldik ama bundan sonrası hiç ümit vermiyor.

Yazık oldu onca emeğe. Çok büyük hayal kırıklığı oldu Okan Buruk...

2.5 gün izin vermis :)

Sonra agliyor ekstra antrenman yapamiyoruz diye

Biktim bu heriften

Radikal bir karar veya durum oluşmazsa sezon gg ki Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliydi bugün yazmaya başlamadık bunu 2 aydır kör topal gidiyoruz bir gün gitmeyecekti ki bunlar iyi günlerimiz bile olabilir sadece kadro kalitesi farkıyla gidiyoruz gidersek yine o şekil gideceğiz

AS oyuncularının bu gün antrenmana çıkmaması konusunu nereden? Rejenerasyon falan yapıyorlar en kötü.
İdman fotoğraflarından belli oluyor. Maçın ertesi günü ilk 11'de oyuncuları hiç görmedim Okan döneminde. Mou da böyle yapıyor yanlış değilsem

Ama bizimkinin izin işini azaltması lazım. Takım top oynamayınca iyice göze batıyor. İzin verip iyi oynasak umrumda olmaz ama sahada hiçbir plan olmamasına rağmen habire izin veriyor.

Galatasaray, Alanyaspor maçıyla birlikte yeniden 3'lü sisteme geçmeyi planlıyor. (Arda Özkurt)

Aklın yolu 1

İdman fotoğraflarından belli oluyor. Maçın ertesi günü ilk 11'de oyuncuları hiç görmedim Okan döneminde. Mou da böyle yapıyor yanlış değilsem

Ama bizimkinin izin işini azaltması lazım. Takım top oynamayınca iyice göze batıyor. İzin verip iyi oynasak umrumda olmaz ama sahada hiçbir plan olmamasına rağmen habire izin veriyor.
Fotolarda olmuyorlar ama rejenerasyon falan yapıyorlar salonda diye biliyorum. Sahada çift kale maçta falan olmuyorlar o yüzden fotoda da olmuyorlar. İzin olayı ise farklı o konuda sana katılıyorum.

AS oyuncularının bu gün antrenmana çıkmaması konusunu nereden? Rejenerasyon falan yapıyorlar en kötü.
As oyuncular mactan sonraki gün idmana cikmazlar, buna bir lafim da yok zaten. Fotolarda da dün ilk 11 oynayan kimse gözükmüyor zaten.

Ama yarindan itibaren idmanlara baslanabilirdi, yeterince calismadigimiz ve izinleri abarttigimiz ortada.

Fotolarda olmuyorlar ama rejenerasyon falan yapıyorlar salonda diye biliyorum. Sahada çift kale maçta falan olmuyorlar o yüzden fotoda da olmuyorlar.
Öyle olsa futbolculardan çalıştıklarına dair story görürdük ve resmi hesap çalıştıkları yönünde fotoğraf paylaşırdı. Ben bu ikisini hiç görmedim maçların ertesi günü. Torreira bazen kendi inisiyatifiyle çalıştığı videolarını atıyor o da Florya'da veya Kemerburgaz'da değil.

4lü savunmayla devam edilmeli.3lü savunmada Cuesta'yı falan filan oynatır bu yav :D

As oyuncular mactan sonraki gün idmana cikmazlar, buna bir lafim da yok zaten. Fotolarda da dün ilk 11 oynayan kimse gözükmüyor zaten.

Ama yarindan itibaren idmanlara baslanabilirdi, yeterince calismadigimiz ve izinleri abarttigimiz ortada.
aslanlar yoruldu haketti, görüşünüze katılmıyorum

tabiki 2.5 gün dinlenme yapacaklar, canalrı pahasına oynuyor aslanlarımız

rize macinin ilk yarisinda 3 lü ile oynayip sicmadik mi? sonra 4 lüye gectik herkes memnundu ama ikinci golü atamasaydik 4 lü de sorgulanacakti. 3 4 5 sayilarin önemi yok. su anda yasadigimiz sey hocanin panikle her mac 11 i degistirip mac icinde 80 defa sistem degistirmesidir kasimpasayi yenseydik 4 lü devam edecektik cuesta hata yapinca 3 lü ile baslayacaz öyle mi? taktik falan yok okan su anda sacmaliyor ve bu plansizlik ile sampiyonlugu verecez. kuslar agir sacmalarsa sansa mansa oluruz sampiyon belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt