Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.582
- 2.123
- 698
Sonunda kimseyi alamayip menajerlerin eline bakacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yonetim mi hahahahHoca istifa etmezse sampiyonluk gider umarim yonetim erken müdahale eder
Ne mortz'i adam erkek futbolunda bile tutunamamış kadın futbolunda hocalık yapıyor.Moritz hoca presin kitabını yazmıştı
Akıllı adammışNe mortz'i adam erkek futbolunda bile tutunamamış kadın futbolunda hocalık yapıyor.
niye olmak istemesin Murat? Rakibe mi çalışıyor sanki adam. Kötü hatta dipte buna lafım yok ama adam sanki şampiyonluk satıyormuş gibi davranmak doğru muFrankowski'ye o kadar bonservis ve maaş verildi yine o oynatılır.Okan şampiyon olmak istemiyosa Lemina'ya sarar ama![]()
Uefa Avrupa Ligi'nden isteyerek elendi.Cuesta'yı o listeye ekletti ama Frankowski ve Lemina'yı ekletmedi.Elendiğimiz Maç'tan sonrası gülüyodu Lig'e odaklanacaz falan filan diyerek.Lemina hazır değil dedi Cuesta'yı oynattı.Yardımcısıyla beraber Lemina'nın üstüne oynuyolar.Yardımcısı sakat dedi Lemina 1 sakatlığım yok dedi.Okan'ın Beşiktaş Maçları'nda yaptıklarını da unutmadım.Bana bunlar normal gelmiyo kanks..niye olmak istemesin Murat? Rakibe mi çalışıyor sanki adam. Kötü hatta dipte buna lafım yok ama adam sanki şampiyonluk satıyormuş gibi davranmak doğru mu
niye 2 kere şampiyon olduk o zaman. bırak allasen. Kötü demek ayrı adamı hainlik ile suçlamak ayrı.Uefa Avrupa Ligi'nden isteyerek elendi.Cuesta'yı o listeye ekletti ama Frankowski ve Lemina'yı ekletmedi.Elendiğimiz Maç'tan sonrası gülüyodu Lig'e odaklanacaz falan filan diyerek.Lemina hazır değil dedi Cuesta'yı oynattı.Yardımcısıyla beraber Lemina'nın üstüne oynuyolar.Yardımcısı sakat dedi Lemina 1 sakatlığım yok dedi.Okan'ın Beşiktaş Maçları'nda yaptıklarını da unutmadım.Bana bunlar normal gelmiyo kanks..
Bunun nedenini daha doğrusu tahminimi özelden açıklayabilirim kanks..niye 2 kere şampiyon olduk o zaman. bırak allasen. Kötü demek ayrı adamı hainlik ile suçlamak ayrı.
İmam osurursa cemaat sıçar dedikleri tam olarak bu
Malamat etti takımı vasat herifGalatasaray, Alanyaspor maçıyla birlikte yeniden 3'lü sisteme geçmeyi planlıyor. (Arda Özkurt)
Aklın yolu 1
KaşınmaKim sampiyon olur sence