GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dunya futbolu bolumunde ara ara ozelliikle vurguladigim ' 3lu varyasyonlar cok tuttugum sistemdir. ancak ,mevcut sezon icerisinde uygulamamiza pek sicak bakmiyordum. ki, spurs maci donemi de -yanilgi olur- dedim. oldu da .

3lu ozelinde burada soru ; hoca bu sisteme ne kadar esnek / uyum lu / tecrubeli ?
eldeki kadro nun kaci buna uygun,,uygun olanlar dan biri ikisine bir sey oldugunda rotasyondan girecek kisi ne derece benzer uygunlukta ? ,, 4231den radikal sekilde cikip birden 3lu den devam etme baglaminda
oyuncular bocalamaz mi , kaci yeni sisteme pozitif reaksiyon sunabilecek. gibi gibi sorular .

ps ;

frankie yerine farkli tipolji biri alinsa idi 442 yi mantikli bulurdum -elde- osimhen ,morata gibi iki etkili isimle.

-tum bunlar goreceli elbette .

@Onur Adıbelli

saygi ve selamlar.

Günay
Davinson Lemina Pavloviç
Şemistan Torreira Sara Alemci
YerliMessi Osimhen Lazbabbe​

Frankowski'ye o kadar bonservis ve maaş verildi yine o oynatılır.Okan şampiyon olmak istemiyosa Lemina'ya sarar ama :D
niye olmak istemesin Murat? Rakibe mi çalışıyor sanki adam. Kötü hatta dipte buna lafım yok ama adam sanki şampiyonluk satıyormuş gibi davranmak doğru mu

niye olmak istemesin Murat? Rakibe mi çalışıyor sanki adam. Kötü hatta dipte buna lafım yok ama adam sanki şampiyonluk satıyormuş gibi davranmak doğru mu
Uefa Avrupa Ligi'nden isteyerek elendi.Cuesta'yı o listeye ekletti ama Frankowski ve Lemina'yı ekletmedi.Elendiğimiz Maç'tan sonrası gülüyodu Lig'e odaklanacaz falan filan diyerek.Lemina hazır değil dedi Cuesta'yı oynattı.Yardımcısıyla beraber Lemina'nın üstüne oynuyolar.Yardımcısı sakat dedi Lemina 1 sakatlığım yok dedi.Okan'ın Beşiktaş Maçları'nda yaptıklarını da unutmadım.Bana bunlar normal gelmiyo kanks..

Uefa Avrupa Ligi'nden isteyerek elendi.Cuesta'yı o listeye ekletti ama Frankowski ve Lemina'yı ekletmedi.Elendiğimiz Maç'tan sonrası gülüyodu Lig'e odaklanacaz falan filan diyerek.Lemina hazır değil dedi Cuesta'yı oynattı.Yardımcısıyla beraber Lemina'nın üstüne oynuyolar.Yardımcısı sakat dedi Lemina 1 sakatlığım yok dedi.Okan'ın Beşiktaş Maçları'nda yaptıklarını da unutmadım.Bana bunlar normal gelmiyo kanks..
niye 2 kere şampiyon olduk o zaman. bırak allasen. Kötü demek ayrı adamı hainlik ile suçlamak ayrı.

Muslera 1 assist
Frankowski 1 assist (3 maç)
Davinson Sanchez 1 assist
Abdulkerim Bardakci 1 assist
Lemina 1 assist (3 maç)
Kaan Ayhan 1 assist
Jakobs 1 assist
Torreira 4 assist

Ve gelelim bizim kanatlara:

Sallai 0 assist
Baris 1 assist

Haber umarım doğrudur. Burada önemli olan gelip gelmemesinden ziyade gelecekte başkan veya direk yönetimde 2. adam olarak olması olur. Kulüpte benim istediğim profesyonel yapıyı Erden Timur kurmak isteyecektir. Zaten nihayete ermese de gerek alt yapı için
Pezzaiuoli gerekse de Cagigao bu hamlelerin başlangıcıydı belki de bu konuda gerekli destek göremediği için bu hamleler sonuca ulaşmamış olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt