Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.120
- 23.595
- 2.393
Kişisel sebep fenere gitmemeleri herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çizgiye inen süratli kanat oyuncu profili olarak değil de, bekini koşturan, içe kat eden playmaker kanat gibi oynar bence. şu anki barış'ın hali içler acısı malesef. sallai de aşırı düz bir oyuncu. bir de böyle deneyelim dedim. norwich'te zaman zaman sağ ön oynamış görünüyor (ben izlemedim).Sara orada nasıl oynar yahu? Kafamda oturmadı.
sevgili goktug , salt pas odakli bakmamak gerekir . < elbette goreceli .Barış’ın yedek başlaması gerektiğine katılıyorum. Sadece Sara’nın pas dağıtan yapısını düşündüğümde o pozisyon uygun gelmedi ama kanatlarda çok alternatif de yok. Sallai’yi millet sevmiyor. Yunus-Sallai istenmez herhalde. Öyle olunca Sara belki olur.
Avatarına koyim.Simariklik konusunda çok haklısın. Özellikle geçen seneki FB derbisinden beri gevşeklik var takımda. Samimi gelmiyor takım benimsiyemiyirum
tornavida niye alıyoz
Sampiyonluk icin herkes elini taşın altına koymalı knk evet. :dEyüp, ts, samsun, gözgöz maçlarında korkacak bir şey görmüyorum kanka. Ricamızı eder, puanımızı alırız.![]()
Kim bu malOkan hoca en iyi teknik direktördür
Morata takıma ayarı çekmiş deniyor doğru mu