GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara orada nasıl oynar yahu? Kafamda oturmadı.
çizgiye inen süratli kanat oyuncu profili olarak değil de, bekini koşturan, içe kat eden playmaker kanat gibi oynar bence. şu anki barış'ın hali içler acısı malesef. sallai de aşırı düz bir oyuncu. bir de böyle deneyelim dedim. norwich'te zaman zaman sağ ön oynamış görünüyor (ben izlemedim).

Şu Torreira'nin boyu ciddi dezavantaj. Bacak boyu da dezavantaj. Haliyle güçlü ve hızlı da değil.

eyvah kolaj adam.
keçbiş olsun.

Bu doping olayı ne kadar saçma bir şey yav. Doping yapan adamın uçup kaçması gerekmiyor mu. Bizde bütün oyuncular aylardır dökülüyor.

Yıllardır öğrendiğim tek bir şey var, o da Fener birisini bir şey ile suçluyorsa mutlaka o başkalarını suçladığı şeyi kendisi ya yapmıştır ya da hâlâ yapıyordur. Kodumun şikecilerinin kafaları buna çalışıyor ancak. Bizim oyuncularda doping olsa tel tel dökülür müyüz aylardır.

Yıllardır söylerim bizim ligde hiç doping testi yapılıyor mu hiç duymadık hiç denk gelmedik şimdiye dek. Mesela Bundesliga'da çoğu kez futbolcular maç sonu röportaj yaparken "acele edelim doping testine gitmem gerekiyor" dediğine denk geldim ben.

Barış’ın yedek başlaması gerektiğine katılıyorum. Sadece Sara’nın pas dağıtan yapısını düşündüğümde o pozisyon uygun gelmedi ama kanatlarda çok alternatif de yok. Sallai’yi millet sevmiyor. Yunus-Sallai istenmez herhalde. Öyle olunca Sara belki olur.
sevgili goktug , salt pas odakli bakmamak gerekir . < elbette goreceli .

yayilimsal denklem de sara nin bu bolgeden bilumum ortalari ve invert olup sutlari ve ice girisleri bolca mevcut-ada donemi ozelinde. ki , bunlari da sevgili @Aras Şimşek de oyuncu nun ismi bizle ilk ciktiginda farkli baslik altinda deginmisti . benzer minvalde nacizane olarak da bir kac gozlem mesajim oldu aliinmasi konusuldugu donem .
derinlikli versatile bir oyuncu kendisi,all around & multi pozisyon bir tipoloji.

neden daha once bizde bu sekil farkli bolge de goremedik sorusunun yaniti kanimca teknik ekip tercihi ile alakali. < - >
hoca nin kendi kadro planlamasi ve buna ilisik *sara'yi > lucas'in yaninda (sergio alinirken ve oynatildigi sekilde hibrid partner olarak yaninda oynatma dusuncesi) oynatma karari ve uygulamasi yuzunden - sara'yi ustte basta belirttigimiz sekilde goremedik .
velhasil , bencede @Veli Baltacı sevgili veli nin eklemis oldugu dizilim de faydasini goruruz ~ sayet o sekilde de oynatilirsa .

sallai ozelinde nacizane dusuncem ; macar milli de oynatildigi sekilde maksimum verimi aliriz. alinirken bu noktaya ozellikle vurgu yapmistim .

yunus'u > mertens bolgesinde de dusunebiliirdik veya bir tik orta iclerde invert ve dikine derinlikli gidisli yayillimli ( realli brahim diaz gibi ) .

dipnot.
yunusu ustteki bolge disinda , uzun vade de kafamdaki planlama da ; 3lu de (352) 5li orta nin solunu kendisine emanet etmek *isterdim ( inter dimarco izdusumu olarak) , *fakat ; genel fizik kon , stamina , guc yonunden eksik buluyorum , + olarak
rutin oyun akisi icerisinde geriye donusleri birebir reaksiyon defansif dueller vs baglaminda *yeterli gormedigimden , dolayisiyla pek deginmek istemedim bu ekstrem *olasiliga .

tum bunlar goreceli elbette .

@Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Morata takıma ayarı çekmiş deniyor doğru mu

Morata hiç tutmayacak gibi hissediyorum ya hayırlısı

Hiç aradığımız oyuncu profili değildi

Kendisinin geri gelip oyun kurmaya yardımcı olması konusunda da negatifim, o kadar iyi pas yeteneği yok

Sene sonuna kadar inşallah çok gol atar yoksa hiçbir şeye yaramayacak bu transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt