GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira'yi cok savundum ama ilk onbirden bir an once uzaklassa iyi olur. Olur da yerine kimi koyacan? KDB rezalet otesi, Berkan'in akli bir karis havada, Kaan hayalet gibi. Kalan yedeklerin de kendilerine hayrinyok, hoca da motive etmesini bilmiyor. En iyisi hoca 3'lu falan denemeden program da haftada bir maca dusmusken Sara'yi Lemina ile eslestirip Mertens'ten sezonu kurtarmasini beklenesini saglamak lazim.

Torreira'yi cok savundum ama ilk onbirden bir an once uzaklassa iyi olur. Olur da yerine kimi koyacan? KDB rezalet otesi, Berkan'in akli bir karis havada, Kaan hayalet gibi. Kalan yedeklerin de kendilerine hayrinyok, hoca da motive etmesini bilmiyor. En iyisi hoca 3'lu falan denemeden program da haftada bir maca dusmusken Sara'yi Lemina ile eslestirip Mertens'ten sezonu kurtarmasini beklenesini saglamak lazim.

Yine 2li orta saha ama Lemina - Sara, onlerine de Yunus-Mertens-Yusuf’dan biri.

Kasımpaşa maçınca ofsayt diye iptal edilen golde topu kaleye defans oyuncusu atmış, Oshimen değil. Neden ofsayt verildi, Oshimen pozisyonun içinde diye mi? Hiç konuşulmadı?

rüyamda takımla alakalı şeyler gördüğümü düşünüyorum, bu sene şampiyonuz

Taraftar ıkına ıkına kazanılan maçları değil de sonuçlardan bağımsız sağlam ve güzel bir oyunu talep etmeye başladığı gün gerçek başarının yolu açılmış olacak.

pozisyonun tekrarını doğru dürüst göstermedi bile bein.
İyi de osimhen aktif alanda olduğu için ofsayt oluyor zaten. Ha bize mi doğrucu davutlar kardeşim diyorsak orada da haklıyız. Burada kendilerini eleştiren aşağılayanlara karşı hala bile isteye hata yapıp bize karşı operasyon çocukluğuna devam ediyorlar.

Camianın kenetlenmesi ve şampiyonluk yolunda Konsantrasyon'a Alanyaspor galibiyeti ile başlanıp rüzgar arkasına alınır.Fb'de Uefa Avrupa Ligi ile uğraşırken Puan Fark'ı artmasından sonra karışırlar büyük ihtimalle.Uefa Avrupa Ligi'nden de elenirler.Mourinho da Arabistan Ligi'ne gider..
Resim

İyi de osimhen aktif alanda olduğu için ofsayt oluyor zaten. Ha bize mi doğrucu davutlar kardeşim diyorsak orada da haklıyız. Burada kendilerini eleştiren aşağılayanlara karşı hala bile isteye hata yapıp bize karşı operasyon çocukluğuna devam ediyorlar.
Pozisyonu hayal meyal hatırlıyorum. bi an aha koyduk soktumun yalakalarına dedim sonra bayrağı gördüm. tekrar doğru dürüst vermedi bile yayıncı

Bu sene malı genel kurul varmi Nisan ayında? Eğer varsa bu harami yönetim için birseyler yapılabilir

ula ne güzel dinlenecekti herif

git gel uc flan pert olacak adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt