Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen bunlarda bir yada bir kaç oyuncuda da mevcut. O nedenle algıyı başka tarafa çekmenin peşindeler.Hangi pislik üzerinden algı yapmaya çalışsalar anında kendilerinde gerçeği çıkıyor![]()
Bütün yorumcular ofsayt diyorduKasımpaşa maçınca ofsayt diye iptal edilen golde topu kaleye defans oyuncusu atmış, Oshimen değil. Neden ofsayt verildi, Oshimen pozisyonun içinde diye mi? Hiç konuşulmadı?
Neye düsmedi?Mesela bu ceke geçen senenin ikinci devresinde sürünüyordu resmen, bir sene daha yaşlandı bu sefer hiç düşmedi biz de bunları mı dile getirelim
Ekli dosyayı görüntüle 281476
şu fikstür de çok kolay gözükmüyor, gereksiz bir algı var ortada. bodrum maçı hariç burada da kolay yok bence. fb düşmanı şenol güneş'ten son bir iyilik bekleyeceğiz
DopingNeye düsmedi?
Traktör hizinda döndü diyemi ?
Ruyalar gercek olsaaaaRüyamda fener-samsun maçı 1-1 bitiyordu ..samsun 90+6 da gol atmıştı ama ben maçı izlemiyordum tesadüfen goruyordum skoru
Hayal satiyorlar taraftarlarina.Bütün got kalkiklarina rağmen kime sorsan rahat şampiyon oluruz diyemiyorlar. Loserlik işlemiş hepsine
Fener banko 2-3 maç takılır bu fikstürde Okan hocanın hataları var evet ama çok fazla gömüyoruz morinho davarından beş kat iyidir ayrıca yönetimin kabahati dahada büyükEkli dosyayı görüntüle 281476
şu fikstür de çok kolay gözükmüyor, gereksiz bir algı var ortada. bodrum maçı hariç burada da kolay yok bence. fb düşmanı şenol güneş'ten son bir iyilik bekleyeceğiz