GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Lig'de performansıyla dikkat çeken takımlar son dönemde düşüş yaşıyor

Eyüpspor: 4 maçtır kazanamıyor.
Göztepe: 5 maçtır kazanamıyor.
Samsunspor: Son 5 maçta 8 puan kaybetti.

26. Haftada en çok mesafe katedmede sondan birinciyiz.

105 km kosmusuz. Sonuncu Antep 103 kosmus

hOff ne sıkıcı bir Gassaray günü.

Dost musun düşman mısın birader ya. Kadıköy'de olası bir mağlubiyetin ne şekilde kırılma yaratacigini goremiyor musun
+ adamlara yedek çıksan dert tam kadro çıksan dert. En iyisi bjk.
Galiba pazar lig çarşamba kupa olur. Ligdeki mücadelelerine göre kupa maçına asılırız.
Ts gelirse full yedek

yuh bu nedir yaw

nacinin demeci dogruysa urfalılar dowshack oglani olmus topcular nazarinda

Bizde hücumda eski ayara döneceksek

Sara
Yunus
Morata / Mertens

bu üçlünün kötü oynama şansı yok.

İlaveten Barış ve Osimhen de bitirici noktada kesilmemeli.

Barış tıkandığından beri maçlarda üstünlük psikolojik olarak rakiplere geçti ve galibiyet yüzdemize de yansıdı.

Barış'ın işlemesi için arkasında ve yanında pasör adamlar olması şart. Osimhen ayrı bir durumda fiziken çok önde bir isim o ekmeğini hala taştan çıkarıp bizi tutuyor zaten.

Umarım haftada 1 maç artık takıma iyi gelecek.

Şu maç arasına kadar kendimizi iyi atalım 2 maçı kazasız geçip sonrası umuyorum iyi olacak.

aslında bizdeki moral bozukluğu ve karamsarlığın ana sebebi fenerin kalan maçlarında hiç puan kaybetmeyeceğinin düşünülmesinde.

Kalan fikstüre bakınca ben de 11 maçta puan kaybedeceklerini sanmıyorum.

Samsun
Bodrum (D)
Trabzon
Sivas (D)
Kayseri
Gaziantep (D)
Beşiktaş
Başakşehir (D)
Eyüp
Hatay (D)
Konya

Bizim de 2 beraberlik hakkımız kaldı. Oyunumuzda kötü, 3 olan beraberlşk hakkımızı daha ilk deplasmanda ki görece kolay olanda kullandık.

Alanya (D)
Antalya
Beşiktaş (D)
Samsun (D)
Bodrum
Eyüp (D)
Sivas
Trabzon (D)
Kayseri
Göztepe (D)
Başakşehir

2 mart paşa maçı oynandı
3ünde idmanda aslar yok
4ünde idman yok
5inde yani bugünkü idman da galiba akşam

Götümüzde ayı bağırıyoken 3 gün izin yaptılar,yapabildiler

Lanet olsun lan hepinize

Fikstür de zor deniyor da onu da bahane olarak görmekten bıktım ben.

Bir takım iyiyse ve zorsa sana her yerde zordur.

Trabzonspor bizim maçta bizi bana göre bu sene en zorlayan takımdı puan kaybettiğimiz maçlar dahil. Ama baksan adamların dış sahada bırak galibiyeti beraberliği neredeyse yok aylardır.

Kendi sahasında daha iyi tabi ama bu demek değil ki o maçı biz alamayacağız.

Çıkıp futbolunu oynarsın çatır çatır yenersin.

Haftada 1 maç oynayacağız.

Önümüzdeki hafta rakibin BAY geçiyor.

Reçete:

1. Gidip Alanyaspor'u 1-0 da olsa yeneceksin. Puan farkını maç fazlası ile 7 yapacaksın
2. Antalyaspor'u içeride yeneceksin 2 maç fazlası ile 10 puan yapacaksın. (FB, Samsun ile oynarken içeride baskıyı hissedecek)
3. Milli takım arasında takım kendine gelecek. Rakibin belki ritmi kaçacak (Samsun maçının skoruna da bağlı)
4. Dönüşte Beşiktaş'a en kötü yenilmeyeceksin ve yenebiliyorsan yarım sıfır da olsa yeneceksin (FB Samsun'a puan kaybederse beraberlik de iyi)
5. Sonraki maç BAY haftası sonrası Samsun'u çıkıp çat çat yeneceksin iyi oynayıp. (FB o hafta içeride Trabzon ile oynuyor belki o top girmeyecek)

Bu 4 maçı geçince zaten işin %51'i bitiyor. Her şeyden bağımsız rakip psikolojik bitiyor.

Dört maçın sonunda 4-6 bandında fark ile çıkarsak sonrasında zorlu gözüken Trabzon ve Göztepe maçları kalıyor kağıt üzerinde.

Ama her maç zorludur. Küme düşmeye aday Sivas maçı da bize de Fener'e de (ki onlar deplasmana gidiyor) kolay değil. Başakşehir'e gidecek Fener o da kolay olmayabilir, keza bizim son maça kalırsa o da aynı şekilde.

Ama maç maç bakıp kazanarak gitmek lazım.

İlk önce şu Alanyaspor'u yeneceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt