GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav kardeşim Avrupa’da hiç mi dört gol 5 gol yemedin bu zamana kadar ilk defa mı oluyor bu psvdense yedik Arsenal’den realdende yedik oluyor bunlar futbolda çok takılıyorsunuz hocanın üstüne çok gidiyorsunuz bana Okan buruk yerine gelebilecek bir tane makul yerli hoca Öner önermezsin çünkü yok arda turan dersin belki ama Okan buruk arda turan ayarındayken başakşehirle şampiyonluk yaşadı Avrupadan gelen bir hocayla da ilk 2 sene şampiyonluk bekletemezsin olursada süpriz olur zaten hayatın kendisi bu inişler çıkışlar olur ama istikrar önemli
Okan Başakla şampiyon olurken 10 yıllık hocaydı, Arda 1 yıllık hoca daha. Başak’ın siyasi desteği de malum. Alakaları yok yani.

PSVden fark yiyen kadroya bir aç bakalım ne göreceksin. Tarihte 10da 1 bütçeli bir rakipten Avrupa’da ne zaman fark yedik, muhtemelen arasan bulamazsın. Alkmaar tarihte ilk oldu.

Okan Başakla şampiyon olurken 10 yıllık hocaydı, Arda 1 yıllık hoca daha. Başak’ın siyasi desteği de malum. Alakaları yok yani.

PSVden fark yiyen kadroya bir aç bakalım ne göreceksin. Tarihte 10da 1 bütçeli bir rakipten Avrupa’da ne zaman fark yedik, muhtemelen arasan bulamazsın. Alkmaar tarihte ilk oldu.
Basak siyasi destekle mi sampiyon oldu o sezon?

Eyupsporun arka bahcesinde agar ve oglu cirit atıyor yaw :d

Ziyeşi zahayı paketleyin dedik okana inandık

Herifler bizi geçen sene ne güzel ayıklamıştı ikardi devreye giremiyoken

Şu an bu tarz birisi de yok şapkadan tavşan çıkarsın osimhen hariç gol atan oyuncu bile yok lan bu nasıl bi kadro o kadar da para harcadık
kritik anlardaki katkilari baglaminda -kanimca dogru bir tespit . kalemine saglik sevgili samet .
her ikisi de nitelikli ayaklardi oyle yada boyle - tikanan maclari almalari sezon biter bitmez unutuldu .
suan bi tek osimhen tasiyor. yunus sezonun ilk donemi iyidi .sakatliga yakin dusus basladi derken sakatlandi.

kadro muhendisligi , planlama vs vb bariz sinifta kalinan bir sezon yasiyoruz . cok cok uzun suredir kotu,vasat oyunda bunun tuzu biberi oldu .
<- bu durumun , -> maglubiyet gormedigimiz icin tolere edilmesi , hali altina surulmesi kisa ve uzun vade de bize negatif tesir etmesi olasi idi . ki , artcilarini lig ve uefa da sundugumuz oyunla hali hazir da yasiyoruz .malesef.

sevgili renkdaslarim ; eldeki genel gorunum baglaminda ^durumumuz nasil duzelir acikcasi bir fikrim bulunmuyor , cikis kapisi bulamiyorum... anca dogru (yanilgi payi dusuk) 11 ve dogru saha ici dengeli yayilimla maclara cikmaliyiz diyebiliyorum .

bi sekilde alanya deplasmanindan galibiyetle donmeliyiz .

saygi ve selamlar .

kritik anlardaki katkilari baglaminda -kanimca dogru bir tespit . kalemine saglik sevgili samet .
her ikisi de nitelikli ayaklardi oyle yada boyle - tikanan maclari almalari sezon biter bitmez unutuldu .
suan bi tek osimhen tasiyor. yunus sezonun ilk donemi iyidi .sakatliga yakin dusus basladi derken sakatlandi.

kadro muhendisligi , planlama vs vb bariz sinifta kalinan bir sezon yasiyoruz . cok cok uzun suredir kotu,vasat oyunda bunun tuzu biberi oldu .
<- bu durumun , -> maglubiyet gormedigimiz icin tolere edilmesi , hali altina surulmesi kisa ve uzun vade de bize negatif tesir etmesi olasi idi . ki , artcilarini lig ve uefa da sundugumuz oyunla hali hazir da yasiyoruz .malesef.

sevgili renkdaslarim ; eldeki genel gorunum baglaminda ^durumumuz nasil duzelir acikcasi bir fikrim bulunmuyor , cikis kapisi bulamiyorum... anca dogru (yanilgi payi dusuk) 11 ve dogru saha ici dengeli yayilimla maclara cikmaliyiz diyebiliyorum .

saygi ve selamlar .

Varsayalım Okan Buruk dünyanın en kötü teknik direktörü. Yani çözüm üretemiyor, taktik vs hiçbir şey yok. Sıfır ya sıfır. Böyle varsayalım.

Yine de bu iş bu noktadan sonra oyuncularda bitiyor. Oyuncuların hiçbiri dün süper lige çıkmış tecrübesiz eli ayağı birbirine dolanan oyuncu değil. En tecrübesiz oyuncu diyeceğimiz Yunus geçen sene İngiltere'de oynuyordu. Cuesta dediğimiz kereste bile Amerika Kupası finali gördü. Bu adamların hepsi şampiyonluk yarışı için gayet yeterli tecrübeye sahipler

Ve takımımızda günün sonunda belli yetenekte ve potansiyelde bir sürü oyuncu var. Sanchez'den Morata'ya, saymaya gerek yok zaten.

Bu işi biraz gurur/onur meselesi haline getirmeliler.

8 puan farktan şampiyonluk veren bir takımın ne hocası ne oyuncuları asla eski değerinde olmaz çünkü. Müthiş değer kaybederler. Sırf kendi geleceklerini düşünseler bile gaza basması için yeterli.

Misal Sinan Yılmaz'dan duydum, devre arasında PSG-Sara muhabbeti varmış. Sara'yı sormuşlar. 40 milyon'a kadar da almayı düşündüklerini iletmişler. Ama şimdi ilk devredeki Sara nasıl 40 ediyorsa, şimdiki Sara anca 10 eder. Geçen sene PL'ye gider dediğimiz Barış şuan anca Shalke'ye transfer olur.

Oyuncular ortaya her şeylerini koymak zorunda.

Son düzenleme:
Yav kardeşim Avrupa’da hiç mi dört gol 5 gol yemedin bu zamana kadar ilk defa mı oluyor bu psvdense yedik Arsenal’den realdende yedik oluyor bunlar futbolda çok takılıyorsunuz hocanın üstüne çok gidiyorsunuz bana Okan buruk yerine gelebilecek bir tane makul yerli hoca Öner önermezsin çünkü yok arda turan dersin belki ama Okan buruk arda turan ayarındayken başakşehirle şampiyonluk yaşadı Avrupadan gelen bir hocayla da ilk 2 sene şampiyonluk bekletemezsin olursada süpriz olur zaten hayatın kendisi bu inişler çıkışlar olur ama istikrar önemli
Ben Okan Buruk kovulsun demiyorum ama tepkide gosterilmeli, ayrıca bu kadronun hakkı bu değil.

Sorum şu, sizce bu sene takımın başında Mancini, Tudor veya Rijkaard, üçünden biri olsaydı ne olurdu?

İdmanla ilgili detay verip bişi çalışıyoruz havası estirmeğe çalışmışlar da onu da başaramamışlar

3e3 oyunla geniş alanda topa sahip olma çalışması ne olm :)

Rezil bi açıklama olmuş, bu kulüp ne zaman böyle küçüldü

Okan elinde ziyech gibi zaha gibi icardi gibi özel ayaklar özel beyinler yoksa maç kazanamaz, kazanmakta zorlanır

Adamda en ufak taktik bilgisi yok, saçma sapan şekilde adamı aklamaya çalışıyorlar bi de :)

Çok dedim zaha Lyon’dan gelsin rotasyonda kanat yok diye çok dedim sahayla bizim takımın kimyasının tutmama sebebi zaha aşırı ciddi adam aradığı ciddiyeti bulamadı anlaşamadı takım içinde
Valla ne yalan söyleyeyim sen zaha devre arası bize geri dönsün dediğinde deli bu demiştim keşke gelseymiş

Samet , takimi sal.

Saldığım an

images.webp

saygi ve selamlar .
Millet kloop mloop hayali şeyler peşinde de mümkünler içinde oly tdsi mendilibarı gözüme kestirdim herif jelert parasına takım kurdu bu sezon noname adamlarla oynuyor ligde lider al de de devam ediyo geçen sene de konferansı aldı

Ne dersin

Rezil bi açıklama olmuş, bu kulüp ne zaman böyle küçüldü

Okan elinde ziyech gibi zaha gibi icardi gibi özel ayaklar özel beyinler yoksa maç kazanamaz, kazanmakta zorlanır

Adamda en ufak taktik bilgisi yok, saçma sapan şekilde adamı aklamaya çalışıyorlar bi de :)
Geniş alanda topa sahip olma çalışmasını okuyunca

Alanya maçıyla galibiyet serisine başlayalım artık.

Son düzenleme:
Önce irfanla küs söylentisi sonra da bu haber

Ne katkısı var bilmiyorum ama galiba moritz volzdan sonra okan bu adamı da yiyecek

Teknik ekibin maaşı 6 kişiye dağılacağına 5 kişiye dağılsın dimi ne güzel memleket

Önce irfanla küs söylentisi sonra da bu haber

Ne katkısı var bilmiyorum ama galiba moritz volzdan sonra okan bu adamı da yiyecek

Teknik ekibin maaşı 6 kişiye dağılacağına 5 kişiye dağılsın dimi ne güzel memleket

İrfan da muhteşemmiş zaten maç sonu konuşmasında belli etti

hadi taraftarın çogu gerizekalı ve fevri diyelim ama camiadan gs li yorumculardan yazarlardan da grip şekilde dursun ve urfalı çetesi hakkında konuşan nerdeyse hiç yok
herkesin tek konustugu sadece hoca

Millet kloop mloop hayali şeyler peşinde de mümkünler içinde oly tdsi mendilibarı gözüme kestirdim herif jelert parasına takım kurdu bu sezon noname adamlarla oynuyor ligde lider al de de devam ediyo geçen sene de konferansı aldı

^Ne dersin

^.kendisinin ispanya donemi haliyle uzun . ilk ,eibar donemi dikkatimi cekmisti. ki , yanilmiyorsam en uzun kaldigi donemdi tek takim ozelinde . oli oncesi sevilla donemi kanimca mercek altina alinmali .
mevcut oli doneminden bagimsiz ,izledigim sevilla donemi en tuttugu sistem 4231 di . taktik baglamda el nesyri 'yi bizim icardi izdusumu tarzinda bold kullaniyordu . suso da yunus izdusumu oyun anlayisinda kullaniliyordu .
hatirladigim kritik taktik nuanslardan biri de , orta saha dan mutlak bir iki kisi ceza sahasi ici ve yay onu bulundurmayi benimsiyordu, <- ribaund olayina agir dikkat ediyordu . ribaund ve 2.top sansi olayina en dikkati ceken hocalardan diyebilirim . buna yonelik kayda deger laflari da vardi, 15 orta yapiyorsam, bunun 4u tek_forvetle bulusuyorsa kalan 11 den 7sini *mutlak ribaundla degerlendirmeliyim . gibi gibi . ayrica , kompakt yayilima ve buna bagli transitions'a onem veren bir hoca .
genel anlamda , kanimca 4231i okan hoca dan daha zengin/derinlikli / A ve B planli kullanan bir bakis da .

malesef oli donemi ozelinde salt fatih terim dolayli takip edebilmistim .
<- bu donemde oli de 4231 disinda 442 sisteminde de denk gelmistim .

velhasil ,

oli'ye gelmeden once ispanya ligi ozelinde tuttugum 3 hocadan biri idi. diger ikisi - arj'li simeone ve sili'li kurt pellegrini .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt