GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta tranaferine karşı çıkan ayhan ve fatih olayın medyaya sızması sonucu kulupden gönderildi

bu kulup tutulacak bir kulup değil artık gs oldu gsyiad

bu işin artık cılkı çıktı!

hatipoğlu denen ............. çok tehlikeli!

derhal tekme tokat dövülmeli bu şahıs!

Gelelim kendi rezilliklerimize

Apo ve barışa denildiği gibi 3 m euro maaş verildiyse buna sebep olanlar anında istifa etmeli

Cuesta tranaferine karşı çıkan ayhan ve fatih olayın medyaya sızması sonucu kulupden gönderildi

Roma maçıni izliyorum şuan dybala gayet iyi transferine güya engel olan bir zat vardi sonrada 8 milyona cuesta alan kendisine iyi sövdüm yine

Kaynağı ne bu haberin

Kasımpaşa maçında maçı döndürmeyi başarmışken kendi elimizle 2 puan bırakacak saçmalıklara imza atmasaydık şu an çok kötü durumda olacaklardı. Belki maç sonunda yine istifa sesleri bile duyulurdu. Eğer rövanşta turu çeviremezlerse de Samsun maçında hayvan gibi baskı, stres, gerilim altında oynayacaklardı...

Yeni gelecek yönetim bi kurul oluşturup mevcut yönetimin tüm işlerini araştırıp işi yargıya taşımalı

GSyi bitirmeye çalışan bu yönetim yargılanmalı

volede actım bizim deplasmanlar zor diyorlar bay geçince daha kötüymüş bize ne alaka biz? konu fenerbahçe

İbrahim Hatiooğlunun suratına bir sağ kroşe çaksam içim soğumaz

buna daha fazlası yapasım var

Gelelim kendi rezilliklerimize

Apo ve barışa denildiği gibi 3 m euro maaş verildiyse buna sebep olanlar anında istifa etmeli
Bu iddialar gerçek mi bilmiyorum da kulübün sahibi taraftar değil. Sosyalist rejimde de değiliz.

Hele ki Türkiye'de muhasebe oyunları çok olur. Başka şeylere konsantre olalım.

Bırakınız kazansınlar, bırakınız geçsinler.

7 transfer yaz için normal bir şey ya. Zaten kaleciyle 10 numara mevkisi emekli oluyor. Ağır revizyon yazınca kadroyu %80 değiştireceksin sandım.
3 yılda bu kadar para harcadığın yerde hala ertesi sene için ilk 11'e en az 6 tane adam lazım diyorsan demek ki 3 yılda paraları çöpe atmışsın demektir.

Bu lig icin atletizm den once kalite lazim
Kaliten yoksa fizikle bir yere gidemiyorsun

Su anda takimin kalitesi yerlerde
Zaha ve Ziyech te gittikten sonra
Kaliteyi koyabilecek yunus ve mertens disinda adam kalmadi

Yazin kaliteli ayaklar kovalamak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt