- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.476
- 3.078
Torreira büyük takım topçusu olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira büyük takım topçusu olamaz
Bıktım tek gecelik mutluluklar danŞampiyon olduğumuz gece sevinecez işte reis![]()
neymar GS de
Sami senin gibi bir bilgeyi nasıl safına çekti yav tebrik ederim :dSizin gözünüz boyanmış, torreira bu saatten sonra artık arjantin ligi topçusu olur. Geçiş döneminde katkı verdi helal olsun ama fazlası olmaz daha
Tor un 3 tane iyi özelliğini yazar mısınSami senin gibi bir bilgeyi nasıl safına çekti yav tebrik ederim :d

Tor un 3 tane iyi özelliğini yazar mısın
Samiyen takip ediyormus önüme düştü takip etmiyorumşu pedofil götün paylaşımını paylaşma
Tor un 3 tane iyi özelliğini yazar mısın
En iyi olduğu dönemde bile defoları sürekli ortaya çıkan bir adam, yaşı geldi 29 sene iyi 30 bu adamın bundan sonra katkı vermesi olanaksızSami senin gibi bir bilgeyi nasıl safına çekti yav tebrik ederim :d
Gökhanım ben dün 1 milyon Euro’ya verirseniz alalım diye okudum bir yerdeGenk bekleneni veremeyen Cuesta için 3 milyon Euro daha verin geri alalım demiş
Os her maç folloş rakip ataklarda kadrajda bile olmuyo çoğu zaman hangi pozisyon bilgisiIyi pasörlük , ayak kalitesi , pozisyon bilgisi ama zaten okani begenmiyorsun ki rtaş fubtolcunun yapması gerekenleri yaptıramıyordur belkide at sahibine göre kişner![]()
Son cümleyi bir daha oku rtaşOs her maç folloş rakip ataklarda kadrajda bile olmuyo çoğu zaman hangi pozisyon bilgisi
Stoperden pas alıp diğer stopere vermek dışında ne pasörlüğü
3 senede 3 tane araya pas,kilit pas,hat kıran pas denemişliği,asisti şutu bilmemneyi hiçbir şeyi yok hangi ayak kalitesi
Hava topu yok,ikili mücadele yok,rakibi sindirme yok,top kesme yok,skor katkısı yok,hız yok,güç yok,adam eksiltme yok,topla dribling yok,pasörlük yok,teknik yok,bi ara çok koşuyo diyolardı koşu mesafeleri açıklanıyo abdülkerimle neredeyse aynı koşuyo hep sara frankowski falan en çok bunlar koşuyomuş az daha zorlamasa muslerayla aynı koşacak