Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
ankaragücünün pirlosu gibiydiPrime sedat ağcay ne topcuydu be![]()
torreirada o teknik yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ankaragücünün pirlosu gibiydiPrime sedat ağcay ne topcuydu be![]()
Bana olan sevgisizligin üzüyor. Iki eski dosttuk halbuki
benim için diyorsan, klavyemden "torr iyidir" manasına gelebilecek tek bir kelimemsi dahi çıkmadı.buradakiler iyice vasat sevici olmuş
mert hakanın bile ezdiği bir adama aşık olmuş bir kavimle karşı karşıyayız
Şamp olursak Clde sıçıp ligden kopana kadar Okan'a bir şey olmazYazın şamp olsak da olmasak da kaos var bence. Her türlü hoca değişikliği ve kadroda büyük revizyon bekliyorum. Samp olamazsak yönetim de değişir belki
Fenerli holiganlar tesislerde cirit atarken nerdeymiş başkan erden timur'a gelince mi izinle girebiliyor oluyor.
o zaman sportif aş'de isimler değişsin abi. mevcutlar istifa ettirilsin. şu gsyiad'dan şu kulübün yakası kurtarılsın. başkan mecbur kalacaksa kalsın madem. herkesin güvenebileceği, zeki ve ahlaklı birilerini getirsinler artık sportif aş'de şu işlerin başına. dursun da bir kenarda ne yapıyorsa yapsın. futbol işine karışmasın da...Şamp olursak Clde sıçıp ligden kopana kadar Okan'a bir şey olmaz
Yönetimin 2de 0 yapsa bile 2026'da 1500 oyu garanti.
İlk farkettim koşmadığını,konusunda da o sıra kralll mralll çekiliyodu,toz kondurulmuyodukim koşuyor dedi ki yaw İcardi'ye
şöyle "her şeyi herkesden önce ben kavradım" gibi üst perdeden yazıp durma artık yaw.
insanların zaman geçtikçe performları düşebilir. ne yani torr gs'a geldiği ilk günden itibaren mi topçu değildi? jp karacan gibiydi?
3 yılda 78 septilyon kere yazarak okan'ın hoca olmadığını biz fanilere öğrettin.
şimdi de 46 nobilyon kere yazarak torriera'nın topçu olmadığını biz iq noksanlarına öğret lütfen :d
Nasıl ki Torreira ve Icardi'nin yerine daha kötüsü gelecekse yönetimde de daha kötü 1 numuneyi bulmayı başarıyoruz.o zaman sportif aş'de isimler değişsin abi. mevcutlar istifa ettirilsin. şu gsyiad'dan şu kulübün yakası kurtarılsın. başkan mecbur kalacaksa kalsın madem. herkesin güvenebileceği, zeki ve ahlaklı birilerini getirsinler artık sportif aş'de şu işlerin başına. dursun da bir kenarda ne yapıyorsa yapsın. futbol işine karışmasın da...
Teknik ekibin yetersizliği korkutmuyor mu seni. Bir senede primeindan bu kadar uzaklaşmaz bu kadar topçu. Barış Sara Davinson Torreira taninmayacak haldeler.o zaman sportif aş'de isimler değişsin abi. mevcutlar istifa ettirilsin. şu gsyiad'dan şu kulübün yakası kurtarılsın. başkan mecbur kalacaksa kalsın madem. herkesin güvenebileceği, zeki ve ahlaklı birilerini getirsinler artık sportif aş'de şu işlerin başına. dursun da bir kenarda ne yapıyorsa yapsın. futbol işine karışmasın da...
takımda kaçak güreşenlerin başında. Sadece futbol bilgisi normalin üzerinde olan olayların geniş açılı görüp yorumlayabilen duayen isimler bunu fark eder.Os her maç folloş rakip ataklarda kadrajda bile olmuyo çoğu zaman hangi pozisyon bilgisi
Stoperden pas alıp diğer stopere vermek dışında ne pasörlüğü
3 senede 3 tane araya pas,kilit pas,hat kıran pas denemişliği,asisti şutu bilmemneyi hiçbir şeyi yok hangi ayak kalitesi
Hava topu yok,ikili mücadele yok,rakibi sindirme yok,top kesme yok,skor katkısı yok,hız yok,güç yok,adam eksiltme yok,topla dribling yok,pasörlük yok,teknik yok,bi ara çok koşuyo diyolardı koşu mesafeleri açıklanıyo abdülkerimle neredeyse aynı koşuyo hep sara frankowski falan en çok bunlar koşuyomuş az daha zorlamasa muslerayla aynı koşacak
Arsenal taraftari ilk geldiğinde herşey iyi hoş sonrasında homesick muhabbetinden bayiyor falan demişlerdi haklilarmistakımda kaçak güreşenlerin başında. Sadece futbol bilgisi normalin üzerinde olan olayların geniş açılı görüp yorumlayabilen duayen isimler bunu fark eder.
Abi böyle sıyrılamazsın yaofff johnson'un vurup emre belözoğlu'nun götüne çarpan topta kontrpiyede kalan taffarel gibi terse yatırdın beni yaa((
yazdığın postu tekrar tekrar oku bence.
belki "ulan ne alaka, herif ne diyor ben ne diyorum" falan dersin.
Fenerli holiganlar tesislerde cirit atarken nerdeymiş başkan erden timur'a gelince mi izinle girebiliyor oluyor.
ulan o tabiki de olabilir de benim vurgulamak istediğim şey o mu?Okanla tor yerine daha kötüsünün gelmesi baz alınabilirken dursunda niye baz alınamıyor
ben seni de torreira düşmanı sanıyordum yeni öğrendim aşığı olduğunu, şu an şok oldum :red:benim için diyorsan, klavyemden "torr iyidir" manasına gelebilecek tek bir kelimemsi dahi çıkmadı.
ben bu gibi konuların detay olduğunu, ana sorunun dursun ve yöneticileri olduğunu vurguladım sadece.
haa benim için demiyorsan, sorry. ben gereksiz üzerime alındım o zaman.![]()