GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımda kaçak güreşenlerin başında. Sadece futbol bilgisi normalin üzerinde olan olayların geniş açılı görüp yorumlayabilen duayen isimler bunu fark eder.

Aynen öyle üstad

Vasat sevicilikleriyle ünlü veli ve naci gibiler karşı tarafta

Biz ise p.enis sen ben sami h.motz bi taraftayız

Nerde tahsilli,vizyonlu ve kültürlü üye varsa aynı fikirde kümelenmişiz burdan kimin haklı olduğu gayet açık

bakın arkadaşlar;

herkes bir şeyleri tespit etmiş kendince. kimi diyor okan gitsin, kimi icardi, kimi muslera, kimi torriera...

bunların hepsi detay. sonraki konular.

hepinizin kaçırdığı en major nokta şu:

ÖNCE YÖNETİM DEĞİŞMELİ.

çünkü bu başkan ve yöneticileri kaldıktan sonra;

okan giderse, yerine saçma sapan düşük profilli bir yabancı hoca getirilir.

torriera giderse, yukarıda @Melih Akan 'ın yazdığı gibi, max pulgar çapında bir topçu, bir de yüksek bedel ile getirilir.

icardi giderse, max kontratlara bitik bir golcü getirilir.

bakın önünüzde somut örnek var. nelsson gitti, cuesta geldi. hem de nasıl bir maliyet ile.

HERKES HER TESPİTİNDE HAKLI AMA GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM ANA SORUNA ODAKLANIN:

ÖNCE BU BAŞKAN VE YÖNETİMİ GİTMELİDİR!
Keşke alkış tepkisi geri gelse de bu yoruma alkış ataydım

Sinan Yılmaz beyi izledim az önce, alanyasporlu haderjonay kart temizlemiş. neden rize maçı es geçip bizim maçı hedef alıyor? hayırdır şampiyonluk yarışındaki rakipleri falan mıyız?

şurada kalan 8-10 hafta daha şu modda olmamız gerekirken:

1741435023094.webp

sonu başı belli olmayan osuruktan "ben demiştim" tartışmaları ile birbirinize sarıyonuz.

Icardi
Muslera
Mertens
Barış

Yeri geliyor yerden yere vuruluyor. Biri kulüp efsanesi diğerleri son iki şampiyonluktaki en çok katkı veren topçular. Bunlara laf edilebiliyor ama torreira konusu açıldığında ordu geliyor savunmaya. Şuan takımın tek derdi torreira değil konuşmak da manasız da arkadaşlar siz normal misiniz. Ne abarttiniz bu herifi ya. Fernandoyu geçtim Donk kadar yeri yok GS tarihinde. kendinize gelininiz.
:D
Tek bir mimik bile gülmeye yeter! Komedi deyince akla gelen 10 oyuncumuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt