GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben fenerin puan kaybedecegini dusunmuyorum zorlandiklari yerde hakemleri var fener ikinci devredeki tum maclarini kazanacak tek puan kayiplari bizim mac olacak planlamayi ona gore yapmak lazim
Gelecegi bilemem de her sene ayni seyi yaziyorsunuz. Sonra herifler gidiyorlar Istanbulspor ile ic sahada berabere kaliyor mesela.

bizim sozlukte bir kac yoruma az once denk geldim ; buu sene fbyi sampiyon yapacaklar vs .

tedirginlik vs bazli bakis - goreceli olsa da ,
-bu bakista olan renkdaslarima dair - bu gibi yorumlari bold ozguvensiz buluyorum . velhasil , katiyyen katilmiyorum .

elbette oyunsal olarak zorlu surec den geciyoruz. dunku mac da geride kaldi . bu alinan galibiyet son duzluge yonelik iyi gelmeli . basta taraftarlar olmak uzere galatasaray medyasi da dahil ; takimin uzerindeki stresi vsyi azaltmasi gerekir . eksiler vs sezon sonu zaten detaylica burada vs sayfalarca degerlendirilecek.

halen hali hazirda yarisiyoruz . ondeyiz. lideriz. biz degil onlar panik yapsin .

nacizane inancim tamdir . hayirlisiyla sampiyonlugumuza oyle veya boyle ^ulasacagiz . bir esigi dun atlattik . yenisine bakiyoruz ; sahamizda versus antalyaspor.

lami cimi yok . teker teker gecip kupaya ulasacagiz .

tum bunlar goreceli elbette .

@Can Akasra renkdasimin diger baslikta dedigine de katiliyorum . her sey tu ka ka bakisi saglikli degil . iyi noktalari goz ardi etmemeli , daha da artmasina odak yapmali .

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt