GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyle de etkili oynayamiyor. Bilemiyorum, umarim Baris Alper formunu surdurur.
Yine pozitif etkisi oluyor oyuna bence. Farklı tarzda olduğu için Yunus'u artık ona göre kullanmak lazım bazen ilk 11''de 60-65'de çıkacak bazen son 20-30 dakika girecek şekilde idareli kullanmak gerekiyor.

Ali Güneş pozisyonunu vermeyen İlker Meraldi, 3-1 almıştık maçı, Rijkaard çok bir şey dememişti hakeme.

İlker Meral’im Balıkesir hatta Gönen’de emlakçısı vardı galiba camında fb bayrakları falan olan.

Ahh ulan şansımıza Süper lig denk geldi

Yapcak bir şey yok

Burada kalıp dünyanın en büyük kulübü yapacağız artık

Burak Özdemir: ''Nijerya Milli Takımı'nı takip eden foto muhabiri Victor Modo ile konuştum. Victor Osimhen'in maçta herhangi bir sakatlık yaşamadığını söyledi.''

Derbide ilk 11 başlar sıkıntı yok.

Sezon sonu şampiyon olursak ,haciosmanla bizim başkan denilen şahsın sapur süpür öpüşmesini görünce tepkiniz ne olur ,zira muhtemelen bu manzara olacak

Sezon sonu şampiyon olursak ,haciosmanla bizim başkan denilen şahsın sapur süpür öpüşmesini görünce tepkiniz ne olur ,zira muhtemelen bu manzara olacak
Tüm takımın Melo'nun Demirören'e tavrını sergilemesi gerek seramonide.. Hoş geleceğini hiç sanmam..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, 5-6 Nisan haftasını 'bay' geçecek. Bu 9-10 günlük arada Belek'te aynı otelde kamp organize edildi.

Galatasaray, 12-13 Nisan'a denk gelecek Samsun deplasmanına Antalya'nın güzel havasında hazırlanacak. (Mehmet Özcan)

Deniz havası iyi geldi galiba bi tur daha geliyor.

8jk başkanı konuştuktan sonra enazindan resmi siteden açıklama gelir diyordum demekki okadar umursanmiyor takim

Dikkatimi çeken şey GSPlus reklam panoları konulmuş herhalde uygulama gelecek yakında.

Ligin boyu iyice kısaldı saha dışı saha içi olumsuz etkenlere karşı bu denli yalnız birakilmisken bize 1 adet şapkadan tavşan çıkarıp bizi limana götürecek cengaver lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt