GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1743501959788.webp

Kasımpaşa'nin brezilyalı sağ beki 3 gol 8 asist yapmış.
O kadar para varken niye oraya ( G. Amerika) gitmedik anlamıyorum.

Kasımpaşa'nin brezilyalı sağ beki 3 gol 8 asist yapmış.
O kadar para varken niye oraya ( G. Amerika) gitmedik anlamıyorum.
Söylerim ama argoya girer sonra banlanırım falan. Zeka yoksunluğu diyeyim sen anla.
Futbol hakkında bilgisi olan 2 tane adm yok yönetimde. Olanların da fikirlerini önemsemiyorlar şeylerinin doğrusuna gidiyorlar. 3 aylık transfer döneminde gidip gardiyi aradan çıkarıp son 15 gün tekrar yetki veren daha sonra aynı bokun lacivertini devre arası yapan adamların olduğu yerde bunların hepsi normal.

Söylerim ama argoya girer sonra banlanırım falan. Zeka yoksunluğu diyeyim sen anla.
Futbol hakkında bilgisi olan 2 tane adm yok yönetimde. Olanların da fikirlerini önemsemiyorlar şeylerinin doğrusuna gidiyorlar. 3 aylık transfer döneminde gidip gardiyi aradan çıkarıp son 15 gün tekrar yetki veren daha sonra aynı bokun lacivertini devre arası yapan adamların olduğu yerde bunların hepsi normal.
Hücum yapamayan bekten bıktım. Zaten Avrupa yok. Hücumcu bekler bizde çok rahat iş yapar. Altı üstü 2 tane derbi var.
Bir de burada tutuyorlar. Bizim eski Uruguaylı kötürüm bile oynadığında çok iyiydi.

Yarın maçta bir mhy gibi davranıp sürekli oyunu manipüle etmemiz lazım. muhtemelen bizim maçtaki kadar önlem ve polis de olmayacak, tribünleri sahaya dök hükmen kazan abi.
Bizim maç için kazdıkları kuyuya düşür bunları.
Şunu düşünüp uygulamayan adam da bu saatten sonra kulüple ilişkisini kessin. Okanı, başkanı dahil oturup bunu planlayıp yapamazlarsa bu saatten sonra tüm platformlarda her postum bunları eleştirmek üzere olacak.

Okan Buruk, Frankowski ile yolların ayrılmasını istediğini yönetime bildirdi. Okan Buruk, yeni sezon öncesi yönetimin sağ bek transferi için harekete geçmesini istiyor. [Emre Şen / Mynet Spor Servisi]

:asd:
hahaahahahahaahahahahahha birisi bunu derhal durdulmali arkadas derhallllllllll yeter lan 5 macda bir bek yolluyoruz

Okan Buruk, Beşiktaş maçında oynadıkları futbolla hayal kırıklığı yaratan Sara, Morata ve Frankowski'yi Fenerbahçe derbisinde kenarda tutacak. [Kontraspor]

Bilgi: Galatasaray'ın bu sezon puan kaybettiği altı lig maçının dördünde Dries Mertens, ilk 11'de yer almadı.

@Alper Altun
Sarı kartların cezası yansımıyor ancak kırmızılar yansıması gerekiyor.
Ghezzal 4. sarı kartını ve sonrasında da kırmızı kartı gördüğü için kupa maçında cezalı olup sonraki lig maçında oynadı.

Frankowski kupada da cezalı olmalı.

Bilgi: Galatasaray'ın bu sezon puan kaybettiği altı lig maçının dördünde Dries Mertens, ilk 11'de yer almadı.
oynadığı zaman ana avrat sövülüyordu burada bu sezon yaw.

yaşlı, yürüyor, ayaklar gitmiyor falan diyorlardı.

kesik yedi şimdi de oynasın istiyorlar.

Mertens kesik yemeli, sonradan oyuna dahil olması daha doğru diyen adamla, Mertens oynamalı diyen adam aynı. bu forumda gözlerimle şahit oldum :d

Okan Buruk, Frankowski ile yolların ayrılmasını istediğini yönetime bildirdi. Okan Buruk, yeni sezon öncesi yönetimin sağ bek transferi için harekete geçmesini istiyor. [Emre Şen / Mynet Spor Servisi]

:asd:
Adam geldiğinden beri 2,5 sezonda 11 tane bek transfer ettirdi.

Birisi şu şuurunu yitirmiş adama dur demeli artık.

Okan Buruk, Beşiktaş maçında oynadıkları futbolla hayal kırıklığı yaratan Sara, Morata ve Frankowski'yi Fenerbahçe derbisinde kenarda tutacak. [Kontraspor]
Leminayi oynatacak bakın diyecek siz istediniz kötü oynadı deyip taraftarın önüne atacak .
Her zaman olduğu gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt