GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber uydurma da frankowski de şartlı satın almamız yok mu o nedenle 1 milyon euro kiralama bedeli ödedik. Aynı zaniolo gibi.

Net olarak okan kalsa da kalmasa da bu herifin opsiyonu gerçekleşmemeli. Maç şartıysa maç şartı yerine getirilmemeli.

Ben hayatımda bu kadar vasıfsız bir futbolcu görmedim.Yok ben kanat bek oyuncuyum falan gibi hikayelere de girmesin. Kanat beksin de oyun kurarken seni koca 10 maçta 1 kere ileri giderken görmedik nasıl kanat beksin.

Ulan davinson ligin 2. yarısı topla bundan daha fazla dripling yapıp ceza sahasına girdi. Osimheni koysak beke topu taşır bir kere gol falan engellerdi.

Halı sahada şunu yapan adamı daha maça çağırmazlar.
Kanat bekmiş yanındakine pas atmaktan başka bir hareketi yok onu da yapamayıp kontra yediriyor kamil zaten.

O nedenle bu adamın opsiyonu yerine gelmemeli. 30 yaşına gelmiş insan en azından kendini bir gösterir. Yallah fransaya kardeşim.

Okan Buruk, Frankowski ile yolların ayrılmasını istediğini yönetime bildirdi. Okan Buruk, yeni sezon öncesi yönetimin sağ bek transferi için harekete geçmesini istiyor. [Emre Şen / Mynet Spor Servisi]

:asd:
Sen önce defol git biz onu kanat yedeği yapariz

10 numarada Kerem Demirbay bile oynasa razıyım. Morata'yı oynatmak için oynatıyor.

Saka maka resmen Angelino deja vu'su yasiyoruz Franky ile. Gercekten hic ders almiyorlar.

Yönetim: 😀
GS doğrandıktan sonra
Yönetim: hebele hünele kem küm falan filan fismekan bla blab lbala babu baub ua

Haber uydurma da frankowski de şartlı satın almamız yok mu o nedenle 1 milyon euro kiralama bedeli ödedik. Aynı zaniolo gibi.

Net olarak okan kalsa da kalmasa da bu herifin opsiyonu gerçekleşmemeli. Maç şartıysa maç şartı yerine getirilmemeli.

Ben hayatımda bu kadar vasıfsız bir futbolcu görmedim.Yok ben kanat bek oyuncuyum falan gibi hikayelere de girmesin. Kanat beksin de oyun kurarken seni koca 10 maçta 1 kere ileri giderken görmedik nasıl kanat beksin.

Ulan davinson ligin 2. yarısı topla bundan daha fazla dripling yapıp ceza sahasına girdi. Osimheni koysak beke topu taşır bir kere gol falan engellerdi.

Halı sahada şunu yapan adamı daha maça çağırmazlar.
Kanat bekmiş yanındakine pas atmaktan başka bir hareketi yok onu da yapamayıp kontra yediriyor kamil zaten.

O nedenle bu adamın opsiyonu yerine gelmemeli. 30 yaşına gelmiş insan en azından kendini bir gösterir. Yallah fransaya kardeşim

Özet geç

Çok ortalıkta gezinirsem ceza yerim sövüp ara sıra geliyorum ihtiyar
Bizi herkese kepaze etti. Maçı ara ara izliyorum artık okadar soğudum futboldan. Şampiyon olalım ve bu çorbacı gitsin istiyorum

Zidane 3 şampiyonlar ligi aldı adamlar oyundan memnun olmadığı için gonderdiler. Nerde o Zidane.

Şutlanmalı. 8 milyonluk topçu değil.
Niye destan yazion olm o zmn.

Bunu yazman yeterli

Opsiyon zorunlu degilse bence de 8M buna verilmemeli haklisin.

Bir de şu açıdan bak, mevcut yonetim ve teknik ekip devam ederse cok kotu bi beke 10 veririz

Frankowski gayet iyi bir oyuncu.

Bizim takımda 100 m euro'luk santrafor bile Bahoken'e dönüşüyor.
Adam hücum istatiklerinde hakimiden sonra 2.siradaydi fransa da yav burada mi latolevici ye dönüştü yani okan ın yiyecegi bir baska herif işte çok söze gerek yok. 100 milyonluk adam jk maçinda enfes oyun kurgusu yuzünden 3 kez dogru durust topla bile bulusamadi mesela elinden gelse onu da yer aslında.

bir kaç tanesi hariç kötü bir oyuncu grubumuz yok .

bu gruptan oyun çıkaramayan hocamız ve bu oyuncu grubunu toplarken 0 plan ile hareket eden Sportif AŞ miz var arkadaşlar.

bu kadroyu A B C planı yapabilen bir teknik adama ver - çoktan kupa turnesi planlıyordu yönetim.

Okan hoca kontratı aldı - karısından ayrıldı futbolda fişi çekti gibi bir şey . FM deki mouse ile takım yönetir gibi başımızda şu an - yapamıyor - yapacak hırsı isteği de bence yok şu an. Bu tüm takıma da yansamakta.

Futbol kapsamında bizim kulüpte kim varsa bence şu an salla başı al maaşı modunda takılmakta.

Milli maçta sağ sola 60 metreye uzun pasları ayaga takır takır isabetle atan aponun jk maçında taça vurup durması bile , okan ın süper oyun kurgusuyla alakalı. Ne oldu yani 2 maçligina van dijk in ayagini almıstida geri mi verdi apo gelirken .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt