GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis boey stili diyorsunda boey piyangoydu her zaman çikmaz oyle bir adam 30 yilda bir defa keldi kullandık iste.
Alakası yok renktaşım. Bulan bir şekilde buluyor.
Fransa liginden her sene bir tane çıkıyor böyle. 1->30 sıçrayışı olarak düşünme bunu tarz olarak düşün. Adamlar 500 bine aldıkları locko, fenerin 3 milyona aldığı osayi, leccenin 300 bine aldığı dorgu,
Bak bu adamlar zamanında birileri tarafından yine bu forumda önerilmiş adamlar sıçrama yapmadan yazılan adamlar.

Slavia prag bile gidip bir yerlerden Diouf gibi bir elemanı bulabiliyorsa bek bölgesine 30 milyon harcayan bu kulüp ve taraftarı bahane arıyor demektir.

Diouf bacağını kırmış bu arada.

3 ,4lu her ikisinde de frank'a bold mesafeliyim . nacizane , mac basliginda kismen degindim.
beklentim opsiyon kullanilmamasi yonunde. kalan maclarda *fit kaan *ilk tercihim .plase devsirme sallai .

3lu ozelinde istedigim stil > walker ,dumfries tarzi bir oyuncu .fizigiyle de yikilmayan, git geli bol olan ,hizli,teknik ,pasa yatkin, kademe yapabilen vs . daha sert'i ve duz olani ; yasli kurt darmian tarzi .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar.
Kesinlikle katılıyorum reyiz böyle adam alınmalı. Bir tek bizimkiler bulamıyor.

Kesinlikle katılıyorum reyiz böyle adam alınmalı. Bir tek bizimkiler bulamıyor.
bizim lecce hzirlik maci tekrar degindigim -sevgili @Hayri Cund 'un kulaklari cinlasin- lecce'li ^dorgu italya'ye gelmeden evvel versatile ozellikli yetenekler listemin tepelerinde idi .

ikili yorumlasmanizda ,dedigin noktaya da katiliyorum. italyanlar buluyorsa sende bulacaksin . ustteki ornek mesela - kuzey liglerden lecce gidip cekip aliyor scout ediyor . digeri gidip diger liglerden aliyor. alt ligler diyip hor gormemeli (franca 2.ligi ,japon ligi ,kuzey ligleri vs) . daha once de degindigim japon stoper konusunu da yazayim ; ara transferde trabzon bir firsat kacirdi. son gun fikir degistirdiler sanirim. oyuncu yerinde kaldi. elimde olsa kulube belirtirdim .

ornekler cok dedigin gibi .

saygii ve selamlar.

Genis transfer listesi:

Tzolakis
Zion Suzuki
Wesley
F. Medina
Arouna Sangante
Martin Vitík
Jan-Carlo Simic
Isco
Noa Lang
Nakamura
Antoine Mendy
Juanlu Sánchez
Ebenezer Annan
Chissumba
Jackson Tchatchoua
Umut Tohumcu
Marcel Sabitzer
Sven Mijnans
Hamed Junior Traoré
Andrija Maksimovic
Ibrahim Zubairu
Julio Enciso
Benjamín Garré
Juan Cruz
Rodrigo Garro
Yuri Alberto

ornek kadro:

Tzolakis
Wesley
- Sanchez - Medina - Eren
Torreira [Lemina] - Sara [Sabitzer]
Yunus - Isco - Noa Lang / Nakamura
Icardi [Yuri Alberto]​

Okan bize yarın uzun top idmanı izlettirecek. At osimhene bırak yorulsun osimhen. At gibi koşsun dursun. Benim taktik ustası hocam

melih sonemz guluyor
defterini durelim derim
KB314Q.gif

Genis transfer listesi:

Tzolakis
Zion Suzuki
Wesley
F. Medina
Arouna Sangante
Martin Vitík
Jan-Carlo Simic
Isco
Noa Lang
Nakamura
Antoine Mendy
Juanlu Sánchez
Ebenezer Annan
Chissumba
Jackson Tchatchoua
Umut Tohumcu
Marcel Sabitzer
Sven Mijnans
Hamed Junior Traoré
Andrija Maksimovic
Ibrahim Zubairu
Julio Enciso
Benjamín Garré
Juan Cruz
Rodrigo Garro
Yuri Alberto

ornek kadro:

Tzolakis
Wesley
- Sanchez - Medina - Eren
Torreira [Lemina] - Sara [Sabitzer]
Yunus - Isco - Noa Lang / Nakamura
Icardi [Yuri Alberto]​
bu bahsini ettigin ^nakamura tam ismi nedir sevgili alper ?

ps; kaleci isimleri -her ikisi de saglam yetenekler.

saygi ve selamlar .

Ts li genç arkadaşları tebrik ederim büyük iş başardılar umarım finalde ülkemizi temsil ederler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ts u19 inter'i yendi şampiyonlar liginde yarı finalde büyük iş ts altyapısı a takımdan daha iyi top oynuyor
kanimca , yaptiklari is buyuk olay .
uefa youth ozelinde referans takimlar arasinda olan juve,atalanta derken en son bugun benzer kalibredeki inter'i gecip ^yari finale cikmalari ,simdiden nazarimda futbol ozelinde - yilin olayidir .
(goreceli elbette) .

bu arada , macta 40 bin civari seyirci varmis .
<- denildigine gore bu rakam seyirci rekoruymus . (?) .

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt