GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanimca , yaptiklari is buyuk olay .
uefa youth ozelinde referans takimlar arasinda olan juve,atalanta derken en son bugun benzer kalibredeki inter'i gecip ^yari finale cikmalari ,simdiden nazarimda futbol ozelinde - yilin olayidir .
(goreceli elbette) .

bu arada , macta 40 bin civari seyirci varmis .
<- denildigine gore bu rakam seyirci rekoruymus . (?) .

saygi ve selamlar .
suat bey geçmişte de böyle başarılarımız oldu altyapı bazında lakin o kadrolardaki en iyi isimlerin bile bugün isimleri hatırlanmıyor - tarihin tozlu sayfalarına karışıp gittiler
bence asıl sorun budur, altyapıda öyle veya böyle parlayan gençler hiçbir şekilde devamlılık sağlayamıyor, alt liglerde belli bir yaşa kadar devam edip süper lig maçı bile göremeden yitip gidiyorlar. asıl çözülmesi gereken problemin bu olduğu kanaatindeyim, bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum

saygılar

kanimca , yaptiklari is buyuk olay .
uefa youth ozelinde referans takimlar arasinda olan juve,atalanta derken en son bugun benzer kalibredeki inter'i gecip ^yari finale cikmalari ,simdiden nazarimda futbol ozelinde - yilin olayidir .
(goreceli elbette) .

bu arada , macta 40 bin civari seyirci varmis .
<- denildigine gore bu rakam seyirci rekoruymus . (?) .

saygi ve selamlar .
zaten şuana kadar yapılmış en büyük başarıymış altyapı bazında gerçekten önemli bi iş çok derli toplu top oynuyolar hocalarında iş var

Yaw Fatih Terim de tam zamanını buldu. Mis gibi Şubat ayında gelirdi. Hem de 14'e 19'a getirdiği şampiyonluklarla 25'i alıp şampiyon olarak emekli olurdu.

Bu arada daha önce çok eleştirdim ama o zaman başka şimdi başka

anlamadım rdaş ts uefa gençlik liginde yarı finale çıktı altyapı şampiyonlar ligi olarak geçiyor
Mesela biz geçen sene kopenhag bayern ile maç yaptık ve u19 takımları da yaptı.
Sadece A takımı UCL'de oynayan takımların u19'u oynuyor sanıyordum. Gerçi bu sene sistem değişti belki o da değişti

Keito, şu Fransa'da oynayan
geri donus icin tesekkurler .

hatirladigim, oyuncu reims'le uzun sureli bir anlasma yapmisti. 2028 kontrat bitis. yanilmiyorsam opsiyon olmasi lazim ~ 2030

guncele gelirsek ,
diakhon'la beraber son macta macin adami oldular adeta . japon > 1 gol 1 asist versus marsilya .

japon mense uzerinden dip not ;
j lig ozelinde trabzonun son gun elinden kacirdigi modern stoper'i temennim takibe alip iletisime gecmisizdir.
bi tik tren kacti elbette.son milli macta ilk 11 cikti , cok da iyi oynadi .

saygi ve selamlar .

Lan koskoca kulüpte ayağa kalkıp şu ölü toprağını silkeleyecek adam yok mu yav??

çıt çıkmıyor kimseden.

sinan-engin (1).gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt