GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanılmiyorsam BAY 11 haftadır, Yunus da 12 haftadır gol atamıyor.
Ah Okan Ah

Biz ve özellikle Osimhen iyiyken yenemeyeceğimiz takım yok. 7 maç kazanıp şampiyon olmamız lazım.

verelim şampiyonluğu da rahatla
Öyle 1 niyetim yok Okan'ı sevmiyom sadece.Bu seneki 5-0lık Beşiktaş Maç'ına kadar gitmesi gerektiğini söylememiştim.Sparta Prag'a elenirken suçu yönetime atmıştım Boey yerine transfer yapmadılar diye.Fb Maç'ında da şampiyonluk Maç'ı var diye eleştirmemiştim.Beşiktaş Maç'ında 5-0 yenilmek çok tuhaf geldi yaptığı değişikliklerle.1 de Beşiktaşlı futbolcuları alkışlattı.Fb'ye karşı böyle 1 şey yapmazdı.Her Beşiktaş Maç'ında Beşiktaş'ı övmesine artık ayar oluyom.Fb Maçları'nda Lemina'yı oynattı verim aldı Beşiktaş Maç'ında oynatmadı.Başka Takımlardayken bile bizim Takım'a laf attı ama Beşiktaş'a laf atmadı.Bizim Maç'tan sonra Galatasaray'ı Tt Arena'da burda yenebilmek için Yabancı Hakem'in olmasının gerektiğini söylemiş.Böyle 1 Beşiktaş sevdalısı hocayı sevemem ben :D

Maç maç gitmemiz lazım şu an fikstür hesabı çok doğru değil..

Mesela ts deplasmanı zor maç gibi duruyor ama biz ts ile oynadıktan 4 gün sonra kupa finali var..Ts kupa finaline çıkarsa bizim maçta rahat olabilir hatta biz de çıkarsak pespese 2 ts maçı olabilir..

Goztepe finale çıkarsa goztepe deplasmanına çıkmadan 10 gün önce goztepe nin kupa finali var..Bizimle oynadıklarini ve bizim yendiğimiz düşünün ekstra bir motivasyonla rövanş için çıkabilirler..

Mesela bizim finale çıkmamız lig beşincisi olan takımın avrupa ya gitme ihtimalini arttıracak.. O zaman basaksehir de fb maçına asilacak çünkü hayli yüksek 5.olma ihtimalleri..

Biz maç maç gidelim.. Fb maçıyla tekrar havaya girdik ve herseye rağmen 1 maç takılma hakkımız var..Samsun u kotu durumda yakaladik güçlü bir oyunla yenersek iyice havaya gireriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt