- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.636
- 3.298
Bu maç sonu tastiknameyi verirler special'a
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yoo puan farkı 3 oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç sonu tastiknameyi verirler special'a
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şampiyonluk gitti gibi görünüyoryoo puan farkı 3 oldu
Bu trabzon hakediyor dalga geçilmeyi yav 2. Yarı bok gibi futbol oynuyoryoo puan farkı 3 oldu
şampiyonluk gitti gibi görünüyor
rakibin top mu oynuyorFixture ve oyuna bakarsak evet, osimhen var diye hayır
rakibin top mu oynuyor
kesin kaybederler puanRakibe göre hesap yapamayız kral, belki bütün maçlarda puan kaybederler belki hiç kaybetmezler,sence ?
Bayın kendi kazmalığı biraz oYanılmiyorsam BAY 11 haftadır, Yunus da 12 haftadır gol atamıyor.
Ah Okan Ah
Fenerbahcenin alacagi galibiyetlere 3,5p vereceklermis artik cafom.kesin kaybederler puan
Biraz da Mertens eksikliği.Bayın kendi kazmalığı biraz o
verelim şampiyonluğu da rahatlaŞampiyonluk yarışında Okan'a güvenim yok..
Öyle 1 niyetim yok Okan'ı sevmiyom sadece.Bu seneki 5-0lık Beşiktaş Maç'ına kadar gitmesi gerektiğini söylememiştim.Sparta Prag'a elenirken suçu yönetime atmıştım Boey yerine transfer yapmadılar diye.Fb Maç'ında da şampiyonluk Maç'ı var diye eleştirmemiştim.Beşiktaş Maç'ında 5-0 yenilmek çok tuhaf geldi yaptığı değişikliklerle.1 de Beşiktaşlı futbolcuları alkışlattı.Fb'ye karşı böyle 1 şey yapmazdı.Her Beşiktaş Maç'ında Beşiktaş'ı övmesine artık ayar oluyom.Fb Maçları'nda Lemina'yı oynattı verim aldı Beşiktaş Maç'ında oynatmadı.Başka Takımlardayken bile bizim Takım'a laf attı ama Beşiktaş'a laf atmadı.Bizim Maç'tan sonra Galatasaray'ı Tt Arena'da burda yenebilmek için Yabancı Hakem'in olmasının gerektiğini söylemiş.Böyle 1 Beşiktaş sevdalısı hocayı sevemem benverelim şampiyonluğu da rahatla