- 23 Temmuz 2011
- 75.686
- 51.175
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda turan başlığına gel.@Murat Durmaz la sohbet ettik biraz. Umudumu öldürdü
Bununla naci ayrı bir seviye götten haber ajansıYener ince ne demis bu adam hayatta sakatlanmaz kesin alalim mi demis ya bu gerizekali gs muhabirlerinden biktim
sivas D, antep D, kayseri, bjk, başak D maçlarına ne diyon?Fb'nin fikstürüne baktım en çok takılabileceği Maç olarak bu Maç bana geldi kanks yavTakılır demedim takılabilir dedim ben hiçbir zaman kesinlik ifadesi kullanmam.Allah bilir..
Selçuk hocamı severim ama Fb ve Beşiktaş'ı yenmeye çalışıyo ama kadrosu iyi olmadığından yeniliyo.1 Puan için çıksa tamam derim de riskleri alıyosivas D, antep D, kayseri, bjk, başak D maçlarına ne diyon?
eyüp'te takılma ihtimalleri, bu maçlara göre daha fazla sence yani?
ben fb maçlarını umursamıyorum.Selçuk hocamı severim ama Fb ve Beşiktaş'ı yenmeye çalışıyo ama kadrosu iyi olmadığından yeniliyo.1 Puan için çıksa tamam derim de riskleri alıyoDiğer Maçlar'dan da 1 tane sürpriz olsa güzel olur ama beklentim fazla yok.Sence hangi Maçlar'da takılabilirler?Biz kendi Maçlar'ımızı kazanmaya çalışalım..
Sana soran oldu mu dostummurat durmaz haklı
melih sönmez ise haksız derim
Bodrumun yaptiklarini gordukten sonra bizden puan alirsa eyube de samsuna da cok agir soverim.Bizden puan almasın yeterli
Antep'e takılır bu fiksturde tek. Bjk kupa alacağını bilse yine puan almaz. Başak keza..sivas D, antep D, kayseri, bjk, başak D maçlarına ne diyon?
Sivasa takilirlar dostum bu haftaAntep'e takılır bu fiksturde tek. Bjk kupa alacağını bilse yine puan almaz. Başak keza..
Yapmıyorlar işte. Hatta aksine daha motive olarak karşımıza çıkıyorlar/çıkmak zorunda kalıyorlar "yatacaklar" lafları üzerinden. Çünkü öyle kukla takım değiller.Bodrumun yaptiklarini gordukten sonra bizden puan alirsa eyube de samsuna da cok agir soverim.
Yedeklerle ciksinlar
Valla umudum yok. Yabancı hakem olsa belki ama yerliler en ufak gri pozisyonda ya kırmızı verecekler ya da penaltı.sivas D, antep D, kayseri, bjk, başak D maçlarına ne diyon?
Alakasi yok hocam. Bizde yatacağı kesin takimlara söylüyoruz bir tanesi bizi şeyine takmıyor üstüne as adamlari kesiyorlar şov yapıyorlar alın öyle yatilmaz böyle yatılır diyerek. Saçma sapan bir olaya döndü bu iş Avrupa'dan yetkili mercih 5 mac izlese 3 lig aşağı gonderirYapmıyorlar işte. Hatta aksine daha motive olarak karşımıza çıkıyorlar/çıkmak zorunda kalıyorlar "yatacaklar" lafları üzerinden. Çünkü öyle kukla takım değiller.
1 güne kalmaz Samsun için açıklama yapmaya başlarlar algı için. Ekşi'de başlamışlar bile.
Umarım iptal olmuştur klüp içinde darbe falan yapılsa da bunların eline kalmasa o ihale.![]()
En son böyle bir ilan vardı ve buna göre yarın Florya ihalesinin son açık oturumu olacaktı ama bu konuda hiç bir haber yok. İptal mi oldu acaba? Bir ara süre uzatıldı falan denildi ama oda başvuru ile ilgiliydi sanırım. Bu konuda hiç haber olmaması hoşuma gitmiyor. Bu son olaylardan sonra iptal falan mı oldu acaba?
İhaleyi yürüten Polat ve onun kurduğu komisyon da herhangi birine kalma meselesinden ziyade mevcut durumun karışıklığında bence de olmaması hayrımıza olabilir çünkü ortada yaşadığımız ve ekonomiye de direk yansıyan durumlar da mevcut ekstra olarak. Lakin bu konuda hiç haber çıkmaması hoşuma gitmiyor.Umarım iptal olmuştur klüp içinde darbe falan yapılsa da bunların eline kalmasa o ihale.