GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
484071297_1283640959794619_6196580721385750191_n.jpg

En son böyle bir ilan vardı ve buna göre yarın Florya ihalesinin son açık oturumu olacaktı ama bu konuda hiç bir haber yok. İptal mi oldu acaba? Bir ara süre uzatıldı falan denildi ama oda başvuru ile ilgiliydi sanırım. Bu konuda hiç haber olmaması hoşuma gitmiyor. Bu son olaylardan sonra iptal falan mı oldu acaba?

Fb'nin fikstürüne baktım en çok takılabileceği Maç olarak bu Maç bana geldi kanks yav :D Takılır demedim takılabilir dedim ben hiçbir zaman kesinlik ifadesi kullanmam.Allah bilir..
sivas D, antep D, kayseri, bjk, başak D maçlarına ne diyon?

eyüp'te takılma ihtimalleri, bu maçlara göre daha fazla sence yani?

Selçuk hocamı severim ama Fb ve Beşiktaş'ı yenmeye çalışıyo ama kadrosu iyi olmadığından yeniliyo.1 Puan için çıksa tamam derim de riskleri alıyo :D Diğer Maçlar'dan da 1 tane sürpriz olsa güzel olur ama beklentim fazla yok.Sence hangi Maçlar'da takılabilirler?Biz kendi Maçlar'ımızı kazanmaya çalışalım..

Selçuk hocamı severim ama Fb ve Beşiktaş'ı yenmeye çalışıyo ama kadrosu iyi olmadığından yeniliyo.1 Puan için çıksa tamam derim de riskleri alıyo :D Diğer Maçlar'dan da 1 tane sürpriz olsa güzel olur ama beklentim fazla yok.Sence hangi Maçlar'da takılabilirler?Biz kendi Maçlar'ımızı kazanmaya çalışalım..
ben fb maçlarını umursamıyorum.

bizim ise bir tek samsun maçından çekiniyorum.

şu samsun maçını bir kazanırsak, fb de çözülür bence. ancak samsun'da kayıp yaşarsak, fb'yi havaya sokarız yok yere ve iş son maça kadar sürer.

haa fb hangi maçlarda takılır diye soruyorsan, onu bilemem.

ancak arkabahçe olmayan her takıma karşı, hem içeride hem dışarıda puan kaybı ihtimali her zaman var fb'in.

belki hepsini alır, belki bir-iki maçta takılır. ama ihtimal var mı? var.

Bodrumun yaptiklarini gordukten sonra bizden puan alirsa eyube de samsuna da cok agir soverim.

Yedeklerle ciksinlar
Yapmıyorlar işte. Hatta aksine daha motive olarak karşımıza çıkıyorlar/çıkmak zorunda kalıyorlar "yatacaklar" lafları üzerinden. Çünkü öyle kukla takım değiller.

1 güne kalmaz Samsun için açıklama yapmaya başlarlar algı için. Ekşi'de başlamışlar bile.

Valla umudum yok. Yabancı hakem olsa belki ama yerliler en ufak gri pozisyonda ya kırmızı verecekler ya da penaltı.
Bizim önce Samsun maçını kazanmamız lazım. Daha doğrusu son 2 haftaya minimum 3 puanla girmeliyiz. Fenerin son 2 hafta evinde Konya ve Hatay.

Yapmıyorlar işte. Hatta aksine daha motive olarak karşımıza çıkıyorlar/çıkmak zorunda kalıyorlar "yatacaklar" lafları üzerinden. Çünkü öyle kukla takım değiller.

1 güne kalmaz Samsun için açıklama yapmaya başlarlar algı için. Ekşi'de başlamışlar bile.
Alakasi yok hocam. Bizde yatacağı kesin takimlara söylüyoruz bir tanesi bizi şeyine takmıyor üstüne as adamlari kesiyorlar şov yapıyorlar alın öyle yatilmaz böyle yatılır diyerek. Saçma sapan bir olaya döndü bu iş Avrupa'dan yetkili mercih 5 mac izlese 3 lig aşağı gonderir

484071297_1283640959794619_6196580721385750191_n.jpg

En son böyle bir ilan vardı ve buna göre yarın Florya ihalesinin son açık oturumu olacaktı ama bu konuda hiç bir haber yok. İptal mi oldu acaba? Bir ara süre uzatıldı falan denildi ama oda başvuru ile ilgiliydi sanırım. Bu konuda hiç haber olmaması hoşuma gitmiyor. Bu son olaylardan sonra iptal falan mı oldu acaba?
Umarım iptal olmuştur klüp içinde darbe falan yapılsa da bunların eline kalmasa o ihale.

Umarım iptal olmuştur klüp içinde darbe falan yapılsa da bunların eline kalmasa o ihale.
İhaleyi yürüten Polat ve onun kurduğu komisyon da herhangi birine kalma meselesinden ziyade mevcut durumun karışıklığında bence de olmaması hayrımıza olabilir çünkü ortada yaşadığımız ve ekonomiye de direk yansıyan durumlar da mevcut ekstra olarak. Lakin bu konuda hiç haber çıkmaması hoşuma gitmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt