- 23 Temmuz 2011
- 75.681
- 51.167
- 4.843
Barış
Davinson
Torreira
bu adamların son maçları bence.
gidecekler
Davinson
Torreira
gidecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
direkt paranense'den alsak 2 m euro'ya alırdık. o zaman bir şey demezdim.Ben bu ön yargıya karşıyım yaw. Morata'dan iyidir
Paranenense'den mi ne satın alma opsiyonlu kiraladılar mesela, bizim scout ekibi bulsa ve gelişsin diye bir yere kiralasak övgüler havada uçuşurdu. Geliştirir de bizde kendisini. Direkt as forvet olur mu olmaz mı orasını tartışırız da Osimhen'in gideceğini düşünürsek Icardi ile birbirlerini tamamlarlar yani. Kulübede olsa oyuna aldığında net beklentin olacak adam, 11'e koysan kesinlikle iş yapmaz diyemeyeceğin bir adam. Bir tane de hızıyla öne çıkan bir yedek alırız.
SilBarış
Davinson
Torreira
gidecekler
Bazen sıçrama yapması, bir yerde kendisini göstermesi gerekiyor işte. Orada oynayamıyordu bile muhtemelen Göztepe bu riske girebilir ama biz giremeyiz. Yedek kulübemizdeki Yunus için kimse gelmiyor mesela ama şimdi bizde kendisini göstermiş Yunus için Lazio vs gelebiliyor. Benzer durumlar aslında. Villareal, Sevilla, Frankfurt, Leipzig gibi liglerinin baş altı/Avrupa kupası hedefli takımları kanca atar Ramulo'ya sezon sonunda. Tabi gelecekse de doğru düzgün fiyata gelmeli. Amrabat gibi Diagne gibi ederinin 3 katına da gerek yok.direkt paranense'den alsak 2 m euro'ya alırdık. o zaman bir şey demezdim.
şimdi göztepe 8-9 m euro'dan aşağıya vermez.
boktan ligimizdeki vasat savunmacılara 8-10 gol attı diye bir anadolu topçusu hücumcusuna o paraların verilmesine karşıyım ben.
O suyu içerken tavana değmek üzere olan poponun kokusu efil efil geliyor di mi?bu ne kadar utanç verici bir videodur yaw?
onu diyorum ben de üstat.Bazen sıçrama yapması, bir yerde kendisini göstermesi gerekiyor işte. Orada oynayamıyordu bile muhtemelen Göztepe bu riske girebilir ama biz giremeyiz. Yedek kulübemizdeki Yunus için kimse gelmiyor mesela ama şimdi bizde kendisini göstermiş Yunus için Lazio vs gelebiliyor. Benzer durumlar aslında. Villareal, Sevilla, Frankfurt, Leipzig gibi liglerinin baş altı/Avrupa kupası hedefli takımları kanca atar Ramulo'ya sezon sonunda. Tabi gelecekse de doğru düzgün fiyata gelmeli. Amrabat gibi Diagne gibi ederinin 3 katına da gerek yok.
Bu senaryoda bu sene biz seneye Ts şampiyon olsun. Biz de Konferansa katılıp orada şampiyon olalım.Bu yaz transfer döneminde Dursun ve yöneticileri bu yapılanmayı asla doğru ve efektif yapamaz.
Biz de 5. yıldızdan sonra en az bir sene nadasa geçeriz. (Ligi 4. 5. bitirmeli bir sezon yaşarız).
En azından stresten uzak, kafa resetlemeli bir yıl olur bizim için de.
Ülkenin en büyük sermayesine karşı 3 yıl resmen savaş vermek herkesi çok yordu gerçekten.
Baliç. Sayılırsa Boliçlig hafızası dinozor arkadaşlara soru;
son 30 yılda, anadolu takımında parladıktan sonra büyük takıma gelmiş ve fark yaratmış tek bir yabancı hücum oyuncusu (kanat, on numara veya forvet) yazar mısınız?
"geldi 2 sene oynadı, 2 senede 5 gol 8 asist yaptı" değil ama.
kendisine ayrılan bütçenin aynısı ile avrupa'dan bir oyuncu alındığında o oyuncudan ne bekleniyorsa, o beklentiyi vermiş olacak.
baliç fb'de fark yaratmadı bence. zaten hemen real'e gitti.Baliç. Sayılırsa Boliç
1 yıl nadas yapıp bir sonraki sene conf ligine gidip orayı hedefleme işi son derece mantıklı lan bu arada.Bu senaryoda bu sene biz seneye Ts şampiyon olsun. Biz de Konferansa katılıp orada şampiyon olalım.
Zaten gerekli takviyeler yapılmazsa bu takım 8 UCL ve arkası önü 16 lig maçını kaldıramaz. Yani kaldırması imkansiz. Belki 10 UCL maçı dahi olabilir.
Şuanda neredeyse 12 kişilik oyuncu grubuyla oynuyoruz.
Eğer fener de UCL yaparsa seneye Ts veya bjk aradan çıkabilir ( forvet ve kanat alırsa bjk daha olası)
Şimdi baktım 17 gol 12 asist yapmış. Daha nasıl etkili olacak?baliç fb'de fark yaratmadı bence. zaten hemen real'e gitti.
bolic ise antep'ten gs'a geldi fark yaratmadı.
bir büyük takım yaptıktan sonra fb'ye gitti.
ayrıca diyelim ki bu ikisini de örnek olarak kabul ettik. olumlu bir örnek verebilmek için bile taa 30 yıl önceye gitmek gerekiyor.
anadolu takımlarında biraz parlamış yabancı bir oyuncuyu yüksek fiyatlara alma işine çok net karşıyım ya.
tek bir istisnaya ok'um.
1- fiyatı uygun olacak (anadolu'dan imkansız).
2- yabancı kontenjanı sınırsız olacak.
bu durumda tüm opsiyonlar denenebilir tabi.
tamam işte tek örneğini 30 yıl öncesinden verebiliyoruz dedim ya zaten.Şimdi baktım 17 gol 12 asist yapmış. Daha nasıl etkili olacak?
Boliç de önce bize geldi ama Feldkamp beğenmiyordu ve Antep'e sattık. Oradan fenere geldi. Adam 3 sezon +20 Gol attı.
Hatta ilk vasat kelimesinin anlamını o zaman öğrenmiştim. Biz alınca hakkında vasat yazıyorlardı. Amcama " vasat ne demek" diye sormuştum. 1992 yazı olmalı
Yaw sordun cevap verdimtamam işte tek örneğini 30 yıl öncesinden verebiliyoruz dedim ya zaten.