GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
image.webp

Osimhen’i buldum 😃

Hatirlamiyorum, biz moratayi alma zorunlulugumuz yoktu degil mi?(Istesek yazin salabilir miyiz mesela yomsa devre arasi miydi)

Bizim yonetim aslinda ne yapip ne edip osiyi kabul ederse almali, zaten kitlik var santrafor piyasasinda. Iyi 2 3 CL macinda 70 versek daha sacma fiyatlara teklifte alabilirz sanki. Buyuk kumar ama olamaz diyemem.

Da nerden nasil olacak o is bilmiyorum. Icardi osimhen anormal bir durum cunku icardi geri gelip ofans oyunuda kurabiliyor ve hangi birini tutacaksin mesela, teknik icardiden fizik osimhenden falan nasil bir hayal

Valla bu yaz sezonu umarım doğru teklifler gelir ve Kerem gibi olmasından gereken az tekliflere yeşil ışık yakmayız.

daha kalması değerini etkileyecektir- tam zamanı bu yaz sezonu gidip kariyer hamlesi yapması için. Üzülmem diyemem ama transfer açısından olması gereken zaman geliyor bu yaz bana göre.

esas bu konuda daha önemli bir nokta var - yönetim Keçiörenle yüzde işini ne yapmakta acaba?

Hatirlamiyorum, biz moratayi alma zorunlulugumuz yoktu degil mi?(Istesek yazin salabilir miyiz mesela yomsa devre arasi miydi)

Bizim yonetim aslinda ne yapip ne edip osiyi kabul ederse almali, zaten kitlik var santrafor piyasasinda. Iyi 2 3 CL macinda 70 versek daha sacma fiyatlara teklifte alabilirz sanki. Buyuk kumar ama olamaz diyemem.

Da nerden nasil olacak o is bilmiyorum. Icardi osimhen anormal bir durum cunku icardi geri gelip ofans oyunuda kurabiliyor ve hangi birini tutacaksin mesela, teknik icardiden fizik osimhenden falan nasil bir hayal
okan hoca memnunum deyip aldirir

Yanina Sanchez ve Torreirada eklenir.
Lan yok gitmez ikisi bir yere.
Gayet iyi maaş alıyorlar gittikleri yerde yarısını alabilecekleri meçhul ayrıca bu adamlar buraya gelirken çöp çekilen istenmeyen adamlardı o nedenle gittiklerinde işin boka sarabilme ihtimali daha yüksek. 2 sene daha banko bizdeler sonra emeklilik bakarlar.
Çok üst düzey kulüplerden absürt teklif gelmediği sürece ayrılmazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt