- 1 Mayıs 2018
- 57.799
- 48.575
- 3.873
Yapar ama bunlar alamaz
neden yapar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapar ama bunlar alamaz
Adam gol atacakları vermiş ya olm niye söylemiyonuz.
Yeni bir kız bulduda toparladı yavTorreira 3-5 mac vasat oynayinca dunyanin en kotu orta sahasi yapanlara gotumuzle guluyo muyuz simdi?
Torreira 3-5 mac vasat oynayinca dunyanin en kotu orta sahasi yapanlara gotumuzle guluyo muyuz simdi?
Güçlü süratli cüsseli bir solak. Sörloth etkisi yapar ligimizdeneden yapar?
Barışı 30’a satıp, bedava Osayi mi alsak dostumBAY + 30 a Osi bağlasalar ya
sonra real united vs falan kafayı çizip 100+ teklif etsin bize.
okan hoca memnunum deyip aldirirHatirlamiyorum, biz moratayi alma zorunlulugumuz yoktu degil mi?(Istesek yazin salabilir miyiz mesela yomsa devre arasi miydi)
Bizim yonetim aslinda ne yapip ne edip osiyi kabul ederse almali, zaten kitlik var santrafor piyasasinda. Iyi 2 3 CL macinda 70 versek daha sacma fiyatlara teklifte alabilirz sanki. Buyuk kumar ama olamaz diyemem.
Da nerden nasil olacak o is bilmiyorum. Icardi osimhen anormal bir durum cunku icardi geri gelip ofans oyunuda kurabiliyor ve hangi birini tutacaksin mesela, teknik icardiden fizik osimhenden falan nasil bir hayal
napoli başkanı öyle boşluğa düşer mi yaBarışı 30’a satıp, bedava Osayi mi alsak dostum
Lan yok gitmez ikisi bir yere.Yanina Sanchez ve Torreirada eklenir.