Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.568
- 58.879
- 3.383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonu işimiz var kadro çöplük gibi
Dumduz Sallai
45 kilo Jelert
Muzmin sakat Jakobs
Ne olduğu belirsiz Frankowski
Hepsinden nasıl çıkılacak bilmiyorum
Kaleci zaten mecbur da bize acil kanat ve 10 lazım hem de çok iyisindenSene sonu işimiz var kadro çöplük gibi
Dumduz Sallai
45 kilo Jelert
Muzmin sakat Jakobs
Ne olduğu belirsiz Frankowski
Hepsinden nasıl çıkılacak bilmiyorum
Yani para sag cebinden cikip sol cebine mi girecek, renktas?Hanimla bjk kupa maçı sonrasi 30 gram altın iddiasina girmiştik şampiyon olamayız diyordum. Mabadima sağlam giricek gibi 6 maç sonra
Daha gecen hafta seninle bu yuzden tartismistik, 1 hafta sonra adamlar puan kaybetti. Simdi totem isine mi girdin, renktas?fb daha puan kaybetmez
Çer çöplere 8 10 milyon dağıtanlar özürde dilemiyor uzaylılar yapmış transferi galiba hiç sesleri çıkmıyor saddam gibi saklanıyorlar.Taraftarın paralar fena yenecek seneye.Tarihin en bol bütçeli transfsr sezonlarını geçirdik zaten yaz ve ocakta, elle tutulur Lemina ile Eren var, birini zaten biz aldırdık.
Fra da bence iş yapar, Sallai de rotasyon olur.
Morata da iş yapabilir hala ama yedekte yüksek maliyet saçma yani. Gider muht
Kalanlar koca bir çöplük.
Para kazandıracak kimse yok kısacası. 1.5 sezondur takımın hamalı olan kendini yırtan Barış dışında da kimseden para kazanamayız.
Öyle yüksek bütçeli bir yaz dönemi olası değil kısacası, hele Hatiple falan korkunç olur, anasını ağlattı kadronun.