GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boey'in durumu biraz mental yapısı ile de ilgili. Yabancı oyuncuların burayı sevmelerinin en büyük nedeni devamlı bir ilgi ve aile ortamı oluşturulması.

Açıkçası Boey'i futbola döndüren bence Berkan oldu, çok katkısı olduğunu düşünüyorum.

Tabi işin teknik taktiğine girersek de Boey bizim takımın defansif sigortası idi, enerji ve dinamizm ile hücumu da etkiliyordu.

Sene sonu işimiz var kadro çöplük gibi
Dumduz Sallai
45 kilo Jelert
Muzmin sakat Jakobs
Ne olduğu belirsiz Frankowski

Hepsinden nasıl çıkılacak bilmiyorum

25 para degil kendi bale imizi urettik 40 dan asagi olmaz balper satisi

Eren-Abdülkerim-Davinson-Boey
Lemina-Lucas

Eldorina GIF

Su bütceler ile keske Erden Timur yaz dönemini gelirse... Cok buyuk ihtimal Avrupa'da saglam basari ve Lig icinde kupa olabilirdi. Ama bu yonetim nasil yapacak bu isi hic bilemiyorum ve korkuyorum.

Muslera yok, Osimhen yok, Baris Alper giderse yerine birisi lazim, stoper yok, mertens yeri yok, üclü ortalama oynacaksak en az 1 tane daha adam lazim. Sag bek yok. Yani bunlari nasil halledecekler bilemiyorum.

100 M Euro kafadan lazim zaten.
sanchez, apo, Eren, Tor, lemina, Sara, Yunus, Icardi ilk 11 desen, 3 tane kesin as adam lazim. Min 2 tane de bench icin lazim. 5 adam kafadan 100M zaten.

Tarihin en bol bütçeli transfsr sezonlarını geçirdik zaten yaz ve ocakta, elle tutulur Lemina ile Eren var, birini zaten biz aldırdık.

Fra da bence iş yapar, Sallai de rotasyon olur.

Morata da iş yapabilir hala ama yedekte yüksek maliyet saçma yani. Gider muht

Kalanlar koca bir çöplük.

Para kazandıracak kimse yok kısacası. 1.5 sezondur takımın hamalı olan kendini yırtan Barış dışında da kimseden para kazanamayız.

Öyle yüksek bütçeli bir yaz dönemi olası değil kısacası, hele Hatiple falan korkunç olur, anasını ağlattı kadronun.

Tarihin en bol bütçeli transfsr sezonlarını geçirdik zaten yaz ve ocakta, elle tutulur Lemina ile Eren var, birini zaten biz aldırdık.

Fra da bence iş yapar, Sallai de rotasyon olur.

Morata da iş yapabilir hala ama yedekte yüksek maliyet saçma yani. Gider muht

Kalanlar koca bir çöplük.

Para kazandıracak kimse yok kısacası. 1.5 sezondur takımın hamalı olan kendini yırtan Barış dışında da kimseden para kazanamayız.

Öyle yüksek bütçeli bir yaz dönemi olası değil kısacası, hele Hatiple falan korkunç olur, anasını ağlattı kadronun.
Çer çöplere 8 10 milyon dağıtanlar özürde dilemiyor uzaylılar yapmış transferi galiba hiç sesleri çıkmıyor saddam gibi saklanıyorlar.Taraftarın paralar fena yenecek seneye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt