GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Bruyne'ye hayır diyemeyiz gelirse.
Adam bitik durumda. Wolfsburg'a donsun oynsmayi cok istiyorsa.

Saydigin diger isimler arasinda Sane'nin Bayern'den ayrilacagini zannetmiyorum. Sancho olabilir ama Dombili gibi de cikabilir.

Bernardo yasli ve portekizli ben sahsen istemem ama objektif olmam gerekirse ikinci bir Mertens ya da paramizi yiyen Oliviera vari bir cins te olabilir 🤷‍♂️

Mudryk Londra'yi ve parayi gorunce futbolu kafasinda bitirmis gibi sanki. Ama Florya suyundan icerse belki kendine gelebilir.

Sterling Istanbul'da sevilebilir. Ama yasini almis durumda. Kolo Muani yine Avrupa'da kalir bence, kalsin da.

Adam bitik durumda. Wolfsburg'a donsun oynsmayi cok istiyorsa.

Saydigin diger isimler arasinda Sane'nin Bayern'den ayrilacagini zannetmiyorum. Sancho olabilir ama Dombili gibi de cikabilir.

Bernardo yasli ve portekizli ben sahsen istemem ama objektif olmam gerekirse ikinci bir Mertens ya da paramizi yiyen Oliviera vari bir cins te olabilir 🤷‍♂️

Mudryk Londra'yi ve parayi gorunce futbolu kafasinda bitirmis gibi sanki. Ama Florya suyundan icerse belki kendine gelebilir.

Sterling Istanbul'da sevilebilir. Ama yasini almis durumda. Kolo Muani yine Avrupa'da kalir bence, kalsin da.
Abi sanki de Bruyne, Sane, Bernardo ve Muani değil de, Cemali Sertel, Ali Eren Beşerler, Hüseyin Cimşir ve Mehmet Badtal'dan bahsetmiş gibisin.

Tiksindim bu topçulardan, futboldan soğudum. :/

Berke gerçekten bu istatistiklerde ve yorumlarda övüldüğü kadar iyi kaleci mi? Bilmediğimden soruyorum

Abi sanki de Bruyne, Sane, Bernardo ve Muani değil de, Cemali Sertel, Ali Eren Beşerler, Hüseyin Cimşir ve Mehmet Badtal'dan bahsetmiş gibisin.

Tiksindim bu topçulardan, futboldan soğudum. :/
Oruc tutar gibi biraz birakmam gerekiyor bazen. Faydasi oluyor.

Alyson
Boey Davinson Pavloviç Eren
Lemina Torreira
Dembele Cherki Fofona
Gyokeres

BAY 30
Yunus 20
Florya 400

Ulan Bülent Uygun'un kızı vefat etmiş çok üzüldüm yaaa

Çok büyük sabırlar diliyorum

Evlat bambaşka bir şey kardeşim bambaşkaaa

Allahım kimseyi evladı ile sınamasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt