Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BYD olsa olurdu ama olmadı. Cherry hiç olmaz.Cinliler samsunada fabrika açacaklar formaya gogus sponsoru olsalar güzel olurdu
birilerine sponsor olacaklar eminim umarım şikeciler filan olmaz bizde biraz işbilen yöneticiler olsa belki kapabilirdik birşeylerBYD olsa olurdu ama olmadı. Cherry hiç olmaz.
Bir çok söylenti var o konuda bir formaya sponsor olacak deniyor bir Fb'ye stad sponsoru olacak diyorlar. Dreame ile bir yol var bakalım hele bir lig de durumlar kesinleşsin.Cinliler samsunada fabrika açacaklar formaya gogus sponsoru olsalar güzel olurdu
^suzuki gelecegi cok parlak bir yetenek . youth bazli listemde oldugundan beri donem donem kendisinden bahsettigim oldu...Kutlu'nun haberler ne kadar doğru çıkar bilmem ama ^Suzuki, Okeye olma ihtimali var. Meret sözleşme uzatmamış olsaydı o da olabilirdi.
Ben de Oly'deki kaleciye çok sıcağım abi.^suzuki gelecegi cok parlak bir yetenek . youth bazli listemde oldugundan beri donem donem kendisinden bahsettigim oldu...
genel arti eksileri bir yana , kendi jeneresinde -nazarimda- ayagi en duzgun ve geriden oyun kurma konusun da en one cikan isim .
manu'ya -parma oncesi- teklif oldugunda gitmemisti . parma secimi kendi kariyeri ve dolayisiyla gelisimi adina yerinde bir karardi . mevcut nacizane dusuncem ; parma sonrasi ^ tepe takimlardan birine gidecegi yonunde .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz
saygi ve selamlar .
bi tane şutör adam bulamadık şu mevkiye ya çektiği toplara bak .d
Gene sicacaz diye korkuyorlarBazen insan şansını fazla zorlamamali Muslera ve Mertens den alacağını almışsın adamlar da bırakacak ve ayrılacak eski performanslarında da değiller illa taraftarin önüne atmak neden?Perfomanslari düşüyor eline iyi bütçe geciyor oyuncularla doğru zamanda vedaslamayi bilmek lazım adamlar biz oynuyacaz deseler yonetim 45 yaşına kadar oynatacak adamları.Yerine yaşı genç kalite oyuncular alacaksın bitecek
Kiz gibi vuruyor diyecektim ben de.Bu da benim gibi. Ayağının içiyle sert vuramıyor vursa da dağa taşa gidiyor. Büyük hayal kırıklığı oldu
O sponsorluk haberleri Sokan hocam sokmakta zorlandigi donemlerde cikmamis miydi yaw?bizimkiler çinli sponsoru osimhen transferiyle beraber patlatacak muhtemelen o yüzden ses soluk kesildi.