GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olympiacos'un kalecisi iyi gibi duruyor. Yaşı da genç daha. 39 maçta oynamış, 27 gol yemiş. Boyu da kaleci için bayağı iyi, 1.93.
Max 15 milyona biter muhtemelen.

bizimkiler çinli sponsoru osimhen transferiyle beraber patlatacak muhtemelen o yüzden ses soluk kesildi.

Allahın izniyle şampiyon olduğumuzda bir kere 5 yıldızlı yeni forma satışı bence rekor seviyede olur ayrıca sl ye direkt katılımda gelecek para net ne kadar bilemiyorum şöyle diyeyim geçen sene sl grup aşamasını 0 puanla bitiren young Boys 30 milyon euro kazanmış.Biz gerek.mac günü yayın geliri ürün satışı falan ne olur hayal edemiyorum

Kutlu'nun haberler ne kadar doğru çıkar bilmem ama ^Suzuki, Okeye olma ihtimali var. Meret sözleşme uzatmamış olsaydı o da olabilirdi.
^suzuki gelecegi cok parlak bir yetenek . youth bazli listemde oldugundan beri donem donem kendisinden bahsettigim oldu...

genel arti eksileri bir yana , kendi jeneresinde -nazarimda- ayagi en duzgun ve geriden oyun kurma konusun da en one cikan isim .

manu'ya -parma oncesi- teklif oldugunda gitmemisti . parma secimi kendi kariyeri ve dolayisiyla gelisimi adina yerinde bir karardi . mevcut nacizane dusuncem ; parma sonrasi ^ tepe takimlardan birine gidecegi yonunde .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar .

^suzuki gelecegi cok parlak bir yetenek . youth bazli listemde oldugundan beri donem donem kendisinden bahsettigim oldu...

genel arti eksileri bir yana , kendi jeneresinde -nazarimda- ayagi en duzgun ve geriden oyun kurma konusun da en one cikan isim .

manu'ya -parma oncesi- teklif oldugunda gitmemisti . parma secimi kendi kariyeri ve dolayisiyla gelisimi adina yerinde bir karardi . mevcut nacizane dusuncem ; parma sonrasi ^ tepe takimlardan birine gidecegi yonunde .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar .
Ben de Oly'deki kaleciye çok sıcağım abi.

Bazen insan şansını fazla zorlamamali Muslera ve Mertens den alacağını almışsın adamlar da bırakacak ve ayrılacak eski performanslarında da değiller illa taraftarin önüne atmak neden?Perfomanslari düşüyor eline iyi bütçe geciyor oyuncularla doğru zamanda vedaslamayi bilmek lazım adamlar biz oynuyacaz deseler yonetim 45 yaşına kadar oynatacak adamları.Yerine yaşı genç kalite oyuncular alacaksın bitecek
Gene sicacaz diye korkuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt