- 30 Ağustos 2009
- 30.182
- 20.115
- 2.593
Maça 10 dakika kala yazarımMaç basligına her zamanki mesajini yazda alintilayayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maça 10 dakika kala yazarımMaç basligına her zamanki mesajini yazda alintilayayım
Beğenilmemesi için bir sebep göremiyorum açıkçası, yaş’a da takılınacak bir adam değil.Kimse beğenmiyordu forumda transfer haberi çıktığında.Doğru düzende fark yaratır bencede.
Bende anlamadım yaşı 32 diye sanırım.Takım kurgusu çok önemli, 1 tane kaliteli ayak taşınır takımda.Yeter ki kadro onun üzerine kurulsun.xhaka nasıl beğenilmiyor
ama xhaka topla etkili adam koşturarak oynayacaksak lemina daha iyi
Bende aynen,çok isterim.Beğenilmemesi için bir sebep göremiyorum açıkçası, yaş’a da takılınacak bir adam değil.
Tek mevzu öncelik ihtiyaç olmaması şu an.
Yav neyi şampiyon yapıyor. Yazın rafa için de yangın yapıldı.Adamları şampiyon yaptıktan sonra verdikleri maaştan bize ne ki?
Bize bu kadar maaşa gelsin/gelmesin onu tartışırız da rakibin verdiği maaşları konuşmak bana nedensiz geliyor. Üstelik ne maaş açıklarlar ne siyasetçilerden uzak dururlar.
Talisca'ya 10 milyondan fazla, Skiniar'a yarım dönem 5 milyondan fazla veriyorlar, şampiyon olmazlarsa batacaklar mı, hayır. Yine para saçacaklar.
10 senedir geldi, gelecek, geliyor.Bu xhakayi sanirim sadece burada bu kdr kucumsuyorlar
Bazi yorumlari okurken ben utaniyorum ulan
Bana göre Sara-Lemina-Torreira orta sahası bozulmamalı. Adamlar birbirlerine alıştılar, rollerine alıştılar, gayet de oynuyorlar yani.Xhaka bizim sisteme uymaz. Küfürler edilir burada kendisine orta saha çok geçirgen denir. Mevcut sistemde Lemina yerine tercih edeceğim biri olmaz.
evet berke ilk adım tamam5 tane yiyip maç sonu nkfvas tshirtü ile röportaj verirse affederim