GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse beğenmiyordu forumda transfer haberi çıktığında.Doğru düzende fark yaratır bencede.
Beğenilmemesi için bir sebep göremiyorum açıkçası, yaş’a da takılınacak bir adam değil.

Tek mevzu öncelik ihtiyaç olmaması şu an.

xhaka nasıl beğenilmiyor

ama xhaka topla etkili adam koşturarak oynayacaksak lemina daha iyi
Bende anlamadım yaşı 32 diye sanırım.Takım kurgusu çok önemli, 1 tane kaliteli ayak taşınır takımda.Yeter ki kadro onun üzerine kurulsun.

Beğenilmemesi için bir sebep göremiyorum açıkçası, yaş’a da takılınacak bir adam değil.

Tek mevzu öncelik ihtiyaç olmaması şu an.
Bende aynen,çok isterim.

Kaleci ve forvet belası var başımızda çok zor bir dönem.Beklentilerin neler bu yönetimi göz önüne alırsak?

Adamları şampiyon yaptıktan sonra verdikleri maaştan bize ne ki?

Bize bu kadar maaşa gelsin/gelmesin onu tartışırız da rakibin verdiği maaşları konuşmak bana nedensiz geliyor. Üstelik ne maaş açıklarlar ne siyasetçilerden uzak dururlar.

Talisca'ya 10 milyondan fazla, Skiniar'a yarım dönem 5 milyondan fazla veriyorlar, şampiyon olmazlarsa batacaklar mı, hayır. Yine para saçacaklar.
Yav neyi şampiyon yapıyor. Yazın rafa için de yangın yapıldı.

Maaş açıklamamaları kötü bir şey gibi neden görünüyor ki.
Herifler o kadar ekonomik güce rağmen maaş ödeyememişler. Hocasıyla birlikte senelik 150 milyon euro giderleri var.
Kredi çekip, vergi affı için siyasi siyasi geziyorlar.

15 milyon euro bonservisle Fred aldılar. 7 milyon maaşı var.
15 milyona amrabatı almak zorundalar. Buna ne maaş verdikleri belli değil.
Tadic 5 milyon maaşı var.
Talisca 15 milyon bonservis verdiler. Herifler hisseye karşılık taliscayı aldılar. 12 milyon cash maaşı vardı bu herifin 2 yıllık da sözleşmesi. Minimum 12 milyon maaş veriyorlar.

32 yaşındaki xaka'yı da diledikleri gibi alabilirler. 10 milyon girdikten sonra bizi bozmaz.
Artık biriktirdikleri borç yükü kontrol edilebilir borç miktarından çıkmış durumda. Üzerine minimum da her sene 30-40 milyon hibe harcıyorlar.
Heriflerin senelik zararı minimum 150 milyon euro.
Bir odun daha atılacaksa neden olmasın.

Götlerinde ayı bağırmaya devam ediyor. Kanat almalılar, bek almalılar, stoperlerine maaş ödemesi yapacaklar.
Dzeko yerine ne alacakları belli değil, Tadic durumu belli değil.

Maaş üzerine bi 200 milyon euro daha girecek adamlara.

Bu xhakayi sanirim sadece burada bu kdr kucumsuyorlar

Bazi yorumlari okurken ben utaniyorum ulan
10 senedir geldi, gelecek, geliyor.

33 yaşına gelecek adam 8-10 milyon maaş beklentisi var.
geldikten 2 ay sonra bu yürüyor orta saha dediğin basmalı kafasında muhabbetler dönecek.

Sadece şut çekiyor diye adam isteniyor yine.
torreira-sara-xhaka orta sahası ile ocak ayında bir lemina daha ararız.

Aradığımız adam Bissouma yada en az onun tarzı olmalı.

Bu sene şampiyon olsalar koçların ali istifa istiyordunuz hadi bana eyvallah der kaçar gider

20 milyar TL borç açıkladılar neyle ödeyeceksin bı borcu

Yalının ÇOCUĞU nun bırakıp gitmemesinin nedeni şampiyonluğu takıntı haline getirmesi ..borç falan umrunda değil onun

Xhaka bizim sisteme uymaz. Küfürler edilir burada kendisine orta saha çok geçirgen denir. Mevcut sistemde Lemina yerine tercih edeceğim biri olmaz.

Xhaka bizim sisteme uymaz. Küfürler edilir burada kendisine orta saha çok geçirgen denir. Mevcut sistemde Lemina yerine tercih edeceğim biri olmaz.
Bana göre Sara-Lemina-Torreira orta sahası bozulmamalı. Adamlar birbirlerine alıştılar, rollerine alıştılar, gayet de oynuyorlar yani.
Xhaka alınsa kimi keseceksin mesela? Lemina geldiğinden beri bütün defansif zaaflarımız minimuma indi. Torreira'nın performansı zirve yaptı. Sara desen; şu an Sara'nın oynadığı rol nere, Xhaka nere yani. Hadi onu da geçtim, 20 milyon euro gömdüğümüz adamdan 1 senede vazgeçecek halimiz yok yani. Üstelik, seneye Sara da daha iyi olacaktır. Adamın sezon başındaki rolü ile şu anki rolü aynı değil mesela. Bu tarz geçişlere adaptasyon kolay olmayabiliyor. Lemina-Torreira-Sara ilk defa aynı anda sahada olduğu birkaç maç bu üçlü birlikte oynayamaz; Lemina ve Torreira'dan biri fazlalık deniyordu mesela. Üstelik iyi oynarken sakatlandı ve sonra o eski skalasına çok da yaklaşamadı. Yani bazı şeylerin oturması zaman alabiliyor.
Orta sahaya şu an 11 düzeyinde ekleme yapmak hiç mantıklı değil. Yapılması gereken şey rotasyonu iyileştirmek olmalı. Yusuf + Eyüp 11 düzeyinde olmasa bile düzenli süre almalı mesela. Oyun ve skor müsaitse at son 10 dakika bu çocukları oyuna mesela. Bir de Berkan, Demirbay yerine 11 oynattığında güvenilir, belirli bir skalada performans verebilecek kalitede en azından 2 oyuncu alınmalı.
Orta sahada kim oynarsa oynasın, sürekli 90 dk ve 11 oynatılırsalar, bir süre sonra düşüş kaçınılmaz.
@Suat Kara

1745777161677.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt