GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardi + eli ayağı düzgün bir yönetici bulun yaz transfer dönemine. Cenk Ergün, Hatipoğlu gibi vasıfsızları görmek istemiyorum. Hatip transfere girerse ağır söverim Dursun'a

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar ayrı vasıfsız ama bizim problemimiz bence transfer yapacak kişi değil, transfer listesi. Yani bir oyuncu ismi çıkıyor, iyi hoş diyorsun, şöyle oynayacağız herhalde diyorsun, transfer gerçekleşmiyor. Alternatifine bakıyorsun, hiç alakası yok önceki oyuncu profiliyle.

Son düzenleme:
Kadın futbolunu takip edenler bilir ki, o maçlarda bin kere o tip skorlar olmuştur.

Fb yine kendi başarısızlığını görmeyip, başkasının emeğine çamur atma yoluna gitmiştir.

İşte Fenerbahçe tam olarak budur.

Kodumun liginde -170 averajlı takım var yav. Sütte leke var bunlarda yok

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar ayrı vasıfsız ama bizim problemimiz bence transfer yapacak kişi değil, transfer listesi. Yani bir oyuncu ismi çıkıyor, iyi hoş diyorsun, şöyle oynayacağız herhalde diyorsun, transfer gerçekleşmiyor. Alternatifine bakıyorsun, hiç alakası yok önceki oyuncu profiliyle.
baskıdan dolayı alakasız bi oyuncu çakıyolar çünkü bunlar da hemen ok diyor

1 ay doue kovaladık herkes bitti dedi ordan iş olmayınca 1 günde jelert itelediler

Sportif direktör kimi getirecekler acaba Cenk ergunden sonra o koltuk boş kaldı, leverkusenin direktörü gelecek deniyordu

Bu senenin şampiyonluğu ne yönetime ne de Okan efendiye yazar. Bu sene şampiyonluğu taraftar getirmiştir.

Taraftar etkisini kullanmasa ligin kaderini değiştiren osimhen&lemina gelmezdi.

Galatasaray taraftarı olarak gurur duyuyorum. 🤌
tavsan tasa surtmus...

Su son 5 hafta Galatasaray'in futbolunu izleyip de "bunlar sampiyonlugu hak etmiyor" diyecek bir yavsak var midir acaba

Su son 5 hafta Galatasaray'in futbolunu izleyip de "bunlar sampiyonlugu hak etmiyor" diyecek bir yavsak var midir acaba
Hak ettiğimizi hepsi biliyor önce Fiksturumuzub zor olduğunu soylerek takım üstünde baskı yaratmak için algı yarattılar geçen hafta fb puan kaybedince bizi rehavete düşürmek için Galatasaray Şampiyon diyerek algı yarattılar.Simdi Ts deplasmaninin zor olduğunu söyleyerek bunu yapmaya çalışıyorlar.Onumuzdeki sezon daha zor bir lig bizi bekliyor olacak.

He lan. Taraftar zerre umurumda değil yönetimin. Yönetim Osimhen e gerek yok dedikten sonra Gardi, Okan ı arıyor, röportajda söylüyor bunu. Yalamalık yapıyorum diye ithamda bulunduğun adam Galatasarayın hocası. Gidip senin gibi suyun karşı tarafını övmüyorum
Avrupa maçlarından sonra magmaya kadar iniyorsunuz. Bir tane savunan olmuyor yorumlarda. Ne zaman garibim Anadolu takımlarıyla maçlar oluyor o zaman senin gibilerden geçilmiyor ortalık

Ayrıca suyun karşı tarafını kim övmüş ? 2-3 tane mesaj göster bakayım

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eziklik duygusunun tanımı gibi video.

Fenerbahçe'yi yıllar içinde getirdiğimiz hal tam olarak bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt