GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportif direktör kimi getirecekler acaba Cenk ergunden sonra o koltuk boş kaldı, leverkusenin direktörü gelecek deniyordu
Sorun kimseyi getirmemiş olmaları zaten. Leverkısen'in eski direktör yardımcısı Devrin idi adı sanırım ama Bjk ile de adı geçmişti o yüzden ben soğuk bakıyorum o kişiye biraz kendi haberini yaptırıyor sanki gibi geliyor.. Bize daha iyi biri lazım.

Sane bu kadar dilleniyorsa ya Fener alıp çalım atacak alt yapısı.

Ya da tamamen üfürük ve konsantre bozma çabaları.

Tek konsantrasyon lig ve kupa şampiyonlukları olmalı.

Avrupa maçlarından sonra magmaya kadar iniyorsunuz. Bir tane savunan olmuyor yorumlarda. Ne zaman garibim Anadolu takımlarıyla maçlar oluyor o zaman senin gibilerden geçilmiyor ortalık

Ayrıca suyun karşı tarafını kim övmüş ? 2-3 tane mesaj göster bakayım
Magmaya kadar indiğimi göster bakayım Avrupa maçlarından sonra

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sane oynamak isterse zaten Osimhen gibi ligin içinden geçer ama sallamazsa Ziyech gibi de olabilir.

Izlemediyseniz, trtsporda Tarık Üstün, çok iyi bir 10 numara ile görüşme halinde olduğumuzu ve aklımıza gelebilecek hatta o kadar da değil dediğimiz kaleciler ile görüştüğümüzu söyledi. Aslında daha şaşırmış şekilde ve net bilgi gibi söyledi.
Her sene aynı terane dünyaca ünlü oyuncularla görüşüp, alamayıp son tercihlere hatta son dakika menajer önerilerine kalırız. Bu senede değişiklik olmaz. Bütün yaz Osimhenle yatıp kalkarız Osimheni alacaz diye parayı tutuyoruz deyip iyi adamlarıda kaçırırsak şaşmam.

Darwin nunez’i atletico istiyormuş. Oradan bir sorloth ihtimali doğar mı acaba

Su son 5 hafta Galatasaray'in futbolunu izleyip de "bunlar sampiyonlugu hak etmiyor" diyecek bir yavsak var midir acaba
1745828588815.webp

arkadaşlar, galatasaray her galatasaraylı'nın takımı, okan buruk her galatasaraylı'nın hocasıdır.

herkes herkesi "üslubunca" eleştirebilir.

ancak "siz", "biz", "senin hocan", "benim hocam", "sahibin", "yalakası" gibi ÖTEKİLEŞTİRİCİ ifadeler kullananı görürsem affetmem.

şurada 2-3 maç sonra 5. yıldızı takıp, en yakın rakibimizle olan farkı ARŞA çıkaracağız. belki de ömrünüz yetmeyecek bir daha fb'in gs'ı geçtiğini görmeye.

"en çok ben bilirim"i göstermek için, diğer üyeleri aşağılayıcı abuk sabuk seviye düşürücü postlar yazacağınıza, gs tarihindeki en efsane nesil olduğunuzun farkına varıp, biraz sevinmenizi tavsiye ederim.

Stoper, kaleci, giden olursa bek ve oyun kurucu kanat transferi olmazsa olmaz.

Osimhen kalırsa o ayrı bir operasyon. Kalmazsa forvet ve10 numara da gerekir. Boşluğunu ancak o doldurur.

hala daha "lig şampiyonluğu kolay" diyenler görüyorum.

anadolu takımlarının seviyesi "magma derece" düşük. kabul. ancak konu o değil ki?

önemli olan gs'ın şampiyonluk için yarıştığı rakibinin şartları.

sınırsız para + nüfus + kendisine bağımlı anadolu takımları + futbol tarihinin gördüğü en bariz ve yanlı tff/mhk ile yarışıyor gs.

bu yüzden her sene neredeyse hatasız gidip 100 puan toplaması gerekiyor gs'ın, görmüyor musunuz?

ha keza, normal şartlarda bir yarışta bile, lig tarihinde 3 kere üst üste şampiyon olmak, başlı başına son derece nadir görülen bir şey.

şimdi bu şartlarda ligi domine etmek ve 3 sene üst üste şampiyon olmak işine nasıl "kolay" diyebiliyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt