GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahkim kurulu, 2 maç ceza alan Krzysztof Piatek'in cezasını 1 maça düşürdü.

Fenerbahçe maçında oynayabilecek.
Zaten oynuyor idi. İlk başta yanlış ceza verdiler 3 maç vereceklerdi. Onu düzeltecekler. Fenerbahçe maçından önceki maçta oynatıp kırmızı verecekler.

Mertens yerine düşünülebilir. Bonservisi biraz daha düşürülebilir. 12 milyon civarına çok iyi olur.

Ne olursa olsun gelecek oyunculardaki önceliklerden birisi dribbling olmalı.

Barışla Yunus'u çıkarınca takımda topla gidebilen adam kalmıyor bir de Lemina işte ama onun öncelikleri farklı.

Mertens yerine de adam alınacaksa kesinlikle dribbling yönü olmalı.

Xhaka, Sane bekleyen forumdaşlarıma yaz transferde Hatipoğlu şoku..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topla mesefe katetmek en onmeli şey tabiki ama barış gibi dribling yapmakla yunus gibi yapmak çok farklı şeyler

Barış atıp giden bir adam Yunus dar alanda adam eksiltebilen top taşıyabilen tek oyuncu bize bilekli iki oyuncu lazım
Adam eksilten oyuncu eksikliği bu sene çok zorladı bizi mesela maximenin zeki olanı savunma yapanı gibi bir profil lazım bulması zor ama lazım olan bu

Cherki ihtimalinin imkansız olduğunun farkındayım tabiki, bahsettiğimiz driplingi olan , skor katkısı alacağımız genç tüm 10 numaraların ihtimali az zaten. Türkiyeyi düşünmüyorlar ne yazikki.Gönlümden geçeni yazdım. 25 m euro çıkış maddesi varsa eğer Osimhen de kalmayacaksa bu risk alınabilir.Kuzey Afrikalı oyuncular biraz problem olabilir tabi :)

Mertens ile bambaşka profiller. Hata yaparız. Hücumda Oyun Kurucu-Bitirici-Koşucu dengesini artık doğru kurmalı Okan Buruk.
Mertens'in aynı profilde birini aramıyorum orada oyun zekası, tekniği, dribling özelliği hatta gerektiğinde kanata da atabileceğimiz bir oyuncu olarak bakıyorum. Mertens'in aynısını bulmak imkansıza yakın.

Mertens'in aynı profilde birini aramıyorum orada oyun zekası, tekniği, dribling özelliği hatta gerektiğinde kanata da atabileceğimiz bir oyuncu olarak bakıyorum. Mertens'in aynısını bulmak imkansıza yakın.
İsmi çıkanlardan Correa, Mertens'e baya yakın bir isimdi. Dar alanda kısa adımlı, çabuk ve teknik topçular bu ligi kıran unsurlardan biri.

25 yaş üstü oyuncu alınmasın. Sara,Barış gitse iyice huzur evine dönecek takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt