GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha ihale yapmayı bile beceremediler

Geçen sene yani 1 yıl önce seçim öncesi vaatleriydi Florya ihalesi

Dünyanın en beceriksiz yönetimiyle karşı karşıyayız.
Erden timur ve gardi'nin zar zor inşa ettiği takımı yıkmadan şunlardan kurtulabilmemiz lazım. Daha fazla cuesta, jelert, jacobs gibi kazıkları kulübe sokup batıracak bu beceriksizler bizi.

Erden timur ve gardi'nin zar zor inşa ettiği takımı yıkmadan şunlardan kurtulabilmemiz lazım. Daha fazla cuesta, jelert, jacobs gibi kazıkları kulübe sokup batıracak bu beceriksizler bizi.
Yıktılar yav zaten, boşa harcanan sayısız para var orada

Erden Florya için kendimiz yapalım dediğinde gecikicez faiz ödüyoruz demişlerdi, Dursun Özbek yönetimi geldiğinden beri ödediğimiz faiz 3 milyarı geçti BB borcu için, bu finansman üstüne bir de ihaleyi alan firmayı zengin edicez, en az 3 milyar da oradan kayıp olacak

Erden Florya için kendimiz yapalım dediğinde gecikicez faiz ödüyoruz demişlerdi, Dursun Özbek yönetimi geldiğinden beri ödediğimiz faiz 3 milyarı geçti BB borcu için, bu finansman üstüne bir de ihaleyi alan firmayı zengin edicez, en az 3 milyar da oradan kayıp olacak
Ne zaman feda dönemi olur? 2025-26? Ya da daha ileride

Şuan en azından takım ilerliyor bunların her darbesine rağmen, takımı mahveder bunlar transfer yaptıkça tam içine ederler. Allah gardi'den razı olsun ki osimhen'i getirdi bu sezon. Bu beceriksizler hiç bir fayda vermeyen topçular için 30-35 milyon bonservis parasını çöpe attı. Külliyen zarar bir yönetim. Hatipoğlu cuestaya 8 milyon verirken ki rahatlığı kendi işinde gösterebiliyor mu acaba mesela. Kendi cebindeki 8 milyonu da alıp göz göre göre çöpe atsın da görelim

torreira da çöptü 1 ay önceye kadar :d

iniş çıkış olmayacak hoca futbolcular sürekli formda olup her maç 5 atacak yoksa hepsi çöp

ne aptal bi devre denk geldik yav
Taraftarın zorlaması ile Lemina gelmeseydi görürdük burada Torreira için söylenenleri

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw hiç bir şeyde net değiller. Daha en basitinden 1 formadan ne kadar kâr ediyoruz bilmiyoruz. Sadece gazeteci dedikoduları

Erteleyin o zaman projeyi aceleniz ne
Olur mu yav florya elden ne olursa olsun çıkacak.
Rivadaki kalan hakları şu dakika bir firmaya devredip 200 milyon dolar civarı çeksen florya 10 sene daha elinde durur.
Güzel sosyal bir tesis yaparsın senede 15-20 milyon kira getirecek bir işletme çok rahat kurulur o bölgeye.

İhale başarılı bir şekilde sonuçlanırsa yani teklifler kabul görecek seviyede ise burada gelir paylaşımındaki pay önemli. Benim anladığım akademi tam olarak bitmese bile gelecek sene Nisan ayına kadar en azından çalışılacak düzeye gelmesi ve sahaların bitmiş olması hedefleniyor. Zira Florya da temelin o zaman atılması bekleniyormuş.
Nisan mı!
Hani çok acil çıkmamız lazımdı.

Ben kasım ayında falan inşaata başlamak yazı bulur demiştim. Bayağı iyimsermişim.

Riva projesinin benzerini yaşıyacağız yine belli oldu.
20 senede 300 milyon dolar gelir bunlar da ne ihale yaptık der.

İnşaat sektöründe faizlerinde etkisiyle ciddi bir durgunluk var bunu birebir biliyorum yani müteahhitler yüksek teklif sunmayabilirler o yüzden faizler düşene kadar belki beklemek daha iyi olabilir

İnşaat sektöründe faizlerinde etkisiyle ciddi bir durgunluk var bunu birebir biliyorum yani müteahhitler yüksek teklif sunmayabilirler o yüzden faizler düşene kadar belki beklemek daha iyi olabilir
Erden gelin biz yapalım tüm hasılat bizim olsun dedi. bunlar bizi inşaat firmalarının insafına bıraktı. Çöp edip bırakacaklar floryayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt