- 20 Ağustos 2017
- 23.842
- 16.232
- 1.838
Osimhen sezonu Napoli'de gecirmis olsa ve bir onceki performansini devam ettirseydi, 75'e rahat rahat alici bulurdu. Bu maas istegine rağmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gyrokes götü boklu herifnin teki yav. İngilterede sürüngen gibi gezdi.
Şurada championshipteki sezonu saymazsak adam akıllı 1 senedir portekiz gibi futbolun defansif yönünün zayıf olduğu bir ligde performans veriyor.
2si de aynı yaşta. Gyrokes tercih edilir diye bir olay yok bence.
3ünün de total maliyeti aynı olur.
Burada ingilizler bir oyuncuyu alacaksa eğer isac sıralamada diğer ikisinin önünde olur o da premier ligde oynadığı ve para akışının lig içinde kalacağı için olur.
Gyrokes konusunda manu denen gerzek kulüp hocası sebebiyle salça olur.
Bize yapılan set çok daha güzel, resmi tanıtımlara hayran kalınacak.Mükemmel değil mi
Ekli dosyayı görüntüle 284709
Araplara giderse 2-3 sene sonra yeniden Galatasaray fırsatı doğar fakat pl’ye giderse bir daha bu forma altında zor izleriz..belki son demlerinde gelir.Osimhenin su an araplar disinda pek secenegi yok mali yonden.. İngilizler brut 20-25 maasi odeyecekse İsak ve Gyokeresi zorlar .. Osimhenin de bu yasta para icin arabistana gidecegini sanmiyorum ciddi bir sansimiz olabilir ..
Yine ayni noktaya gelecegiz ama Cuesta - Jakobs-Jelert-Kutucu -Frankowski bosa giden 40 milyon euro .. Ustune 20-30 koysan osimhen gibi bir herifin tapusunu alabiliyorsun..
Ben osimhende sorunun maaş olduğunu düşünmüyorum bu arada tamamen bonservis nedeniyle tıkanacak o transfer.Portekiz ligi hucumculari malum ucuk paralar oduyorlar..Son sezonu Tr'de gecen Napoliyle sorunlu Osimhenden'se Gyokeresi tercih ederler gibi geliyor.. Liverpool- Arsenal İsaki kovalar zaten ama Manu ve transfer obezi Chelsea Gyokerese akil disi paralar teklif edecektir
Çok para lazımboey davinson alexandro eren
torreira lemina sara
bernardo osimhen barış
Ahlatın başına kadar yolun var hatipson
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahlatın başına kadar yolun var hatipson
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi