Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Yunus gidecek diye korkuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz harbi sıçtık yaolm ön eleme falan da yok bu yıl transfer beklemeyin ağustostan önce
şöyle söyliyim forvette cem sultan falan oynayabilir ilk hafta
nbr lan 5 yıldızlı seamiYunus gidecek diye korkuyorum
Yunusun gitme zamanı gelmedi. 10-12 teklif gelir anca, o paraya satanın da …..Yunus gidecek diye korkuyorum
Ben genel konuştum yav eylülde olmazda agustos sonu olur yani hemen gelecek, temmuzda olacak vs olması gereken bir şey ama olmayacak.Kale işi eylüle kalırsa iyisi gelmez. 10 no ve forvet eylüle kadar beklenir ama her zaman da icardi gibi osi gibi mertens gibi piyango vurmaz yani. Yanlış 2 kurşunla gtü bırakırız
Kaleciyi, 10 numarayi santraforu temmuzda istiyorum kardeşim. Stoper,bek vs ağustosda gelebilirolm ön eleme falan da yok bu yıl transfer beklemeyin ağustostan önce
şöyle söyliyim forvette cem sultan falan oynayabilir ilk hafta

Bence sol bek de bakmak lazım ufaktan.Say rtaş
Bence;
Atletik sol stoper
Boey
Sancheze bağlı baba stoper
Kaleci
Paçadan yetenek akan kanat
Osi sonrası forvet beğenmek zor ama forvet
10 no
En elzemler bunlar bence
Bir de saraya sağlam para veren ingiliz kulübü olursa, baba bi 8 no lazım olur
beğenmediğin okan 0/3 :dBeğenmediğiniz hatip şampiyonlukta 1/1
Dursun bu dönem 3/3
TS maçinda şampiyonluk kutlarız. Hatta hamsilerde kutlatmamaya çalisir vs provakasyonda bulunurfb başaka da yenilir 4 maçta 1 galibiyet yeter
fb başaka da yenilir 4 maçta 1 galibiyet yeter4 maçta 4 puan yetiyor mu şimdi?

Meşazı şmp olduk diye okan övüp hatiple dursunu gömenler için yazdım heyizbeğenmediğin okan 0/3 :d