GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1746446151594.webp

500 bin euroya anlaşalım

Zara Fb'nin 2.lik kutlamalarına katılsın. Güzel ağıt yakar.

Şampiyonluk kutlaması geçen senenin kopyası olacak boşuna hayal kurmayın, dursun denen herifin suratını 2 sn düşünün ona göre Taylor Swift filan deyin

fb bu sezon bi 150-200 m euro daha harcar. fblilerin kafa haziranda inecek ilk transferle sıfırlanıri bu sene o sene demeye başlarlar
Hiç zannetmiyorum. Hali hazirda bunlar hala gonderdilleri topculara bile para oduyordur. Medya ellerinde olduğu için rahatça at kosturuyorlar. zaten bir anda kulüp hisselerini satarak işlerin hiç yolunda olmadigini gösterdiler. Ayrıca morinho kovukdugu an direk 20 milyon euroda eksiye girerler.

Biz kırılmayı hicbirzaman yapamadık uefa kupasını aldık yine maddi olarak öne geçemedik yani boşuna hayal kurmayın,daha kulübün sportif direktörü yok profesyonel ekibi yok ,transferi kim yapıyor belli değil ve dahada önemlisi gelen devasa gelirleri kimler cebe indiriyor kimlere peşkeş çekiliyor ki bankalar birliğinden bile cikilamiyor

Dua Lipa + Guetta bekleyenlere

Suat Ateşdağlı + Soner Sarıkabadayı/Altay şoku

Ben anlamadığım için bizim bu GS hissesi neden doğru dürüst yükselmiyor ve Fb'nin neden bu kadar yüksek? Bunun normali hangisi? Bana göre Spor kulübü hissesi asla yatırımlık bir hisse değil gönül veren parası olan taraftarların aldığı bir şey.

En son bunu dinleyen başkan 6 ayda yakapaça kovuldu kongrede dayak yedi. Hala birilerine akıl vermeye kalkıyor.

5. yıldızı kutlayacağız ama diğer yandan da bazı isimlerle vedalaşacağız. Unutulmaz olmalı, önce şampiyon olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt