Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.113
- 7.383
- 1.873
Klasikfb bu sezon bi 150-200 m euro daha harcar. fblilerin kafa haziranda inecek ilk transferle sıfırlanıri bu sene o sene demeye başlarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klasikfb bu sezon bi 150-200 m euro daha harcar. fblilerin kafa haziranda inecek ilk transferle sıfırlanıri bu sene o sene demeye başlarlar
Hafif sasilik var gibi, ben mi yanlis goruyorum?Konsantrasyonumuzu kupa macina vermeliyiz
Bu arada bence ilkin aydin güzel bi kadin degil
En onemlisi cok onemli oyunculari ikna edebiliriz.En güzeli de ŞL'ne direkt katılmak olacak
İşkence gibi ön eleme maçları falan yok
5. yıldız ve ŞL bileti için son 4 puan
Ne var bu çocukta ben anlamıyorum.
Majör hatalar yapmazsak 4.şampiyonluk daha kolay gelecektir.
Majör hatalar yapmazsak 4.şampiyonluk daha kolay gelecektir.
Gönderemezler renktaşŞikeciler yalı çocuğunu gönderecek gibi görünüyor. Ama bilmiyorlar ki daha da beter duruma düşecekler. Yalı çocuğu evet becereksizdi ama tff ve hakemleri bağlıyordu. Şimdi bu da gidecek. Eskisi gibi maçlarda bunları kurtaran olmayacak. Yarıştan erken kopacaklar.
Bir de o yalı çocuğu giderken bunlara verdiği paraları alır üstüne borç takar. Görürsünüz. Daha Mou tazminatı var. Zaten kadroları rezil gibiydi. Hangi birini gönderecekler de hangi birini alacaklar. Beş kuruş paraları yok. Kulüp hissesi satıp banka faizi ödüyorlarmış.
Ben 5 sene bunlardan bir cacık olmaz diye bekliyorum. O da en erken.
Bizde o arada hem başarılarımızı arttırırız. Hem de finansal olarak arayı açarız. Umarım.
Bizi niye sevmedin lan sevimsiz??
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pedri yi bilmem de Barcelona nin defans kale Allah'a emanet.pedri galatasarayda oynasa hemen satıp golcü 10 numara alalim kampanyası baslardi
Ali Koç bence kolay kolay gitmeyecek gibi. Zaten takım Koçbahçeye döndü, bu ekonomiyi başka biri döndüremez kiAli koç giderse seneye tarihimizin en kolay şampiyonluğu gelir
bence de gitmez, taraftar saldırıyor ama adam her sene 100 bons harcıyor, federasyonu medyası elinde, iğrenç bir sosyal medya örgütü var.Ali Koç bence kolay kolay gitmeyecek gibi. Zaten takım Koçbahçeye döndü, bu ekonomiyi başka biri döndüremez ki