GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Majör hatalar yapmazsak 4.şampiyonluk daha kolay gelecektir.

Şikeciler yalı çocuğunu gönderecek gibi görünüyor. Ama bilmiyorlar ki daha da beter duruma düşecekler. Yalı çocuğu evet becereksizdi ama tff ve hakemleri bağlıyordu. Cebinden büyük paralar veriyordu. Şimdi bunlar da gidecek. Eskisi gibi maçlarda bunları kurtaran olmayacak. Yarıştan erken kopacaklar.

Bir de o yalı çocuğu giderken bunlara verdiği paraları alır üstüne borç takar. Görürsünüz. Daha Mou tazminatı var. Zaten kadroları rezil gibiydi. Hangi birini gönderecekler de hangi birini alacaklar. Beş kuruş paraları yok. Kulüp hissesi satıp banka faizi ödüyorlarmış.

Ben 5 sene bunlardan bir cacık olmaz diye bekliyorum. O da en erken.

Bizde o arada hem başarılarımızı arttırırız. Hem de finansal olarak arayı açarız. Umarım.

Şikeciler yalı çocuğunu gönderecek gibi görünüyor. Ama bilmiyorlar ki daha da beter duruma düşecekler. Yalı çocuğu evet becereksizdi ama tff ve hakemleri bağlıyordu. Şimdi bu da gidecek. Eskisi gibi maçlarda bunları kurtaran olmayacak. Yarıştan erken kopacaklar.

Bir de o yalı çocuğu giderken bunlara verdiği paraları alır üstüne borç takar. Görürsünüz. Daha Mou tazminatı var. Zaten kadroları rezil gibiydi. Hangi birini gönderecekler de hangi birini alacaklar. Beş kuruş paraları yok. Kulüp hissesi satıp banka faizi ödüyorlarmış.

Ben 5 sene bunlardan bir cacık olmaz diye bekliyorum. O da en erken.

Bizde o arada hem başarılarımızı arttırırız. Hem de finansal olarak arayı açarız. Umarım.
Gönderemezler renktaş

Hepsi muhtaç olduğunu biliyor

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koç bence kolay kolay gitmeyecek gibi. Zaten takım Koçbahçeye döndü, bu ekonomiyi başka biri döndüremez ki
bence de gitmez, taraftar saldırıyor ama adam her sene 100 bons harcıyor, federasyonu medyası elinde, iğrenç bir sosyal medya örgütü var.

puan alandan hesap soruyor herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt