- 4 Ağustos 2009
- 90.407
- 71.410
- 5.188
Juventusta ne işin var be Osimen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah adminim öyle olur da bir şekil bize düşer bu adamdan ayrılırsak büyük hüzün çökecek.Napoli oraya satmaz diyorlarmış
Juve tekrar yükselişe geçmek için o parayı bile ödemeye yanaşabilir CL yaparsa bence.Yav zaten 75 mio italya da geçerli değil. Osim le anlaşırsan zaten daha üstünü neden vereceksin mesele bonservis değil ki zaten max 75 e iş bitiyor. İtalya dan bi takıma en az 100 isterler zaten. Kimse alamaz açıkçası o bonservis maaşı düşünürsek. Yani üstünü vermelik bişey yok konu o değil.
Çok sanmıyorum cl olsa bile mali durum el verse de çıkmazlar bence o kadar para ama bakacağızJuve tekrar yükselişe geçmek için o parayı bile ödemeye yanaşabilir CL yaparsa bence.
Juventus ne veriyorsa 1 üstünü verelim.
Juventus ne veriyorsa 1 üstünü verelim.
En sevdigim dönem, transfer nöbeti beni benden aliyorTransfer sezonunu direk skip edemiyor muyuz. Nefret ediyorum yav
Yaptırmazlar onu yav sözleşmeye ekletirler yasaklayıcı bi madde aptal değil adamlarJuventusa satmiyorlarsa ve Osimhen oraya gitmeyi istiyorsa, biz Napoliden Osimhen alip bir kac milyon karla ayni gün Juventusa satsak, Napolinin baskani ne düsünür acaba?
Bu aralar senin de dediğinin tersi çıkıyoJuve CL yapamazsa hayatta alamaz. Roma’lıyız 3 haftalığına. Bence Osimhen’de tek rakibimiz btw
Stresli oluyor abi. Hatipoğlu hele işin içinde olacaksa yine ben dükkanı kapatıyorum lig başlayana kadar.En sevdigim dönem, transfer nöbeti beni benden aliyor
Doğru diyorsun. Hayatta da aynı. 3 haftalığına Juve’li olayım en iyisiBu aralar senin de dediğinin tersi çıkıyoDoğru hamama ulan
![]()
O iste büyük sıkıntı hocamStresli oluyor abi. Hatipoğlu hele işin içinde olacaksa yine ben dükkanı kapatıyorum lig başlayana kadar.
Bağzı liyakatsiz şahıslardan sebep keyif olacak dönem zul geliyorO iste büyük sıkıntı hocam