GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Besiktasin onumuzdeki 2 sene icerisinde sampiyon olmasi sayisal lotonun iki hafta ustuste ayni kisiye cikmasi kadar olasilik

Besiktas sampiyon olacaksa hem fener hem biz cok kotu kadrolar yapmaliyiz
Buda olanaksiz kimi satarsan sat kimi alirsan al fener ve Bizim kadro Beşiktaş'ın kadrosundan kotu olamaz
Koyferansa giden Beşiktaş takimina oyuncu gelmez

Esimin kardesi 25 yasinda hasta besiktasli oturup besiktas macini izledik
Yenildik puan farki 3 oldu ben dedim eyvah sampiyonluk gitti

Cocuk bana donup ne dedi biliyormusunuz
Abi bosuna uzulme Galatasaray rahat sampiyon olur dedim kol gibi deplasmanlar var nasil olacak
Galatasaray götü dara girdimi
Bir basar gaza tek puan kaybetmeden hepsini kazanir dedi
Benden iyi tanimis takimi
Hakikaten oyle oldu

5 yıldızı logomuzda görünce azıyor, kuduruyor ve şehvetle doluyorum

GqqkW1aX0AAsdnI

Esimin kardesi 25 yasinda hasta besiktasli oturup besiktas macini izledik
Yenildik puan farki 3 oldu ben dedim eyvah sampiyonluk gitti

Cocuk bana donup ne dedi biliyormusunuz
Abi bosuna uzulme Galatasaray rahat sampiyon olur dedim kol gibi deplasmanlar var nasil olacak
Galatasaray götü dara girdimi
Bir basar gaza tek puan kaybetmeden hepsini kazanir dedi
Benden iyi tanimis takimi
Hakikaten oyle oldu
Utanmadan anlatıyon bi de

Seneye

* CL'de son 16 oynamak (Bu turda kesin eleniyorsun) . Ligi 2. bitirmek (Bjk şamp oluyor).

Vs

* CL'de son 8'e kalmak (Bu turda kesin elenme yok. Sonrası Allâh Kerîm). Ligi 2. Bitirmek (Fb şamp oluyor).

Vs

* CL'de 4 puan ile 27. olmak. Lig'de Fb'yi iki maçta da paket edip (Biri farklı skorla olmak üzere) şampiyon olmak.

Tercih yapınız.

Seneye

* CL'de son 16 oynamak. Ligi 2. bitirmek (Bjk şamp oluyor).

Vs

* CL'de son 8'e kalmak (Sonrası Allâh Kerîm). Ligi 2. Bitirmek (Fb şamp oluyor).

Vs

* CL'de 4 puan ile 27. olmak. Lig'de fb'yi iki maçta da paket edip (Biri farklı skorla olmak üzere) şampiyon olmak.

Tercih yapınız.
Gerçek Galatasaraylılar bu seçenekler arasında seçim yapamaz, kağıdı boş verip sınıfta kalır ve ligi 13. bitirir. :asd:

Seneye

Vs

* CL'de son 8'e kalmak (Sonrası Allâh Kerîm). Ligi 2. Bitirmek (Fb şamp oluyor).

Vs

* CL'de 4 puan ile 27. olmak. Lig'de Fb'yi iki maçta da paket edip (Biri farklı skorla olmak üzere) şampiyon olmak.

Tercih yapınız.
3 > 1 > 2

Mourinho yine stoper istiyormuş 😂

Transfer konusunda bu kadar kötü ikinci bir hoca yok yaw

Seneye

Vs

Vs

Tercih yapınız.
3'ten devam

Parantez içi çok cezbedici

Avrupa'da final oynamadıktan sonra hiçbir koşulda lig şampiyonluğu feda edilmez.

CL de güzel futbol oynarız bence kurulacak kadroya bağlı olarak.

CL de geçen sene de güzel oynadık.

Avrupa’da da bu sene Ajax, deplasmandaki Riga ve Alkmaar maçları hariç aynı şekilde.

Sorun sonuç alamamak bence.

Bunu başarırsak orada da başarı gelir.

Daha konsantre daha rakibe göre oynayan bir ekip olmalıyız.

Seneye

* CL'de son 16 oynamak (Bu turda kesin eleniyorsun) . Ligi 2. bitirmek (Bjk şamp oluyor).

Vs

* CL'de son 8'e kalmak (Bu turda kesin elenme yok. Sonrası Allâh Kerîm). Ligi 2. Bitirmek (Fb şamp oluyor).

Vs

Tercih yapınız.
#3 kapi

Seneye

Vs

Vs

Tercih yapınız.
1957 Fare Deneyi aklıma geldi..

Şampiyon olduk ya birileri can derdindeyken bizim her türlü fantaziyi düşünme lüksümüz var artık😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt