GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Van Bommel nasıl olur? Fizik olarak çok güçlü görünüyordu gerçi bu sezon sakatlıklar da yaşamış.
Suan Ajax, PSV gibi takimlar alabilir onu ama bizim ulkeye o tarz genc Hollandali kolay kolay gelmiyor. Biraz daha toy kendisi ve henuz gelisimini tamamlamadi, bize genc lazim ama mac sayisi, taraftar baskisina alisik biri olmasi daha onemli bence hele onumuzdeki sezon CL'yi dusunur olacaksak.

Noa Lang buyuk ihtimal ayrilacak PSV'den onlar icin van Bommel o bolge icin alternatiflerden biri.

Türkiye'nin en toksik taraftar kitlesi trabzondadır. Adamlar da anlamsız şekilde istanbul takımlarına karşı nefret var. Fenere tepkilerini bir nebze anlıyorum şike, sahada kavga olayları oldu onlarla da galatasaraya veya beşiktaşa karşı bu giderlerini anlamıyorum. tribünde galatasaray forması falan giyene bile karışıyorlar. bence bu terbiyesizlik yapan camiaya istanbul'da gerekli cevap verilmelidir. boğaz köprüsüne bayrağını mı asılıyor, kesip atacaksın. rams parkda trabzon formalı biri mi var çıkartacaksın. Eğer istanbul'da da trabzonlular var denirse, trabzon'da da galatasaraylılar var diyeceksin. sen türk takımına, düşmanlık yaptığın içinde bu tepkiyi görüyorsun diyeceksin. bu trabzon türevi takımlara fazlasıyla yüz veriliyor bence.

Hocam, çöl aslanı Fahrettin Paşa gibi taa Arabistan'dan bile şikecilere saplıyor :hat:

ChatGPT Image 12 May 2025 18_23_19.webp

Nevzat Dindar:''Leroy Sane Galatasaray'a gelmeyi kabul etti.Ama Galatasaray idari kadrosu Sane'nin karakteriyle alakalı olumsuz görüş bildirdiği için transfer rafa kalktı.''

Kombine almayi deneyip basaran oldu mu, tivitterda 3 5 kisi denk dusurdum 4 sene sonra diyen var.(Sifirdan almislar becerenler)

Su yenileme ve satis isini manual yapmalari lazim statta valla. Dijital ortamda sacmaliyor bu olay.

Nevzat Dindar:''Leroy Sane Galatasaray'a gelmeyi kabul etti.Ama Galatasaray idari kadrosu Sane'nin karakteriyle alakalı olumsuz görüş bildirdiği için transfer rafa kalktı.''
Yalan yüksek ihtimal. karakterden çok maliyeti korkutmuştur. Bayern'den net 10 milyon + 5 bonus isteyen adam bizden bir o kadar maaşının yanında bir de bonservis gibi imza parası istemiştir.

Kombine almayi deneyip basaran oldu mu, tivitterda 3 5 kisi denk dusurdum 4 sene sonra diyen var.(Sifirdan almislar becerenler)

Su yenileme ve satis isini manual yapmalari lazim statta valla. Dijital ortamda sacmaliyor bu olay.
Zaten kombinelerin çoğu yenilemede bitiyor o yüzden 0'dan alabilecek zaten 300-400 kişi falan vardır herhalde.

Yalan yüksek ihtimal. karakterden çok maliyeti korkutmuştur. Bayern'den net 10 milyon + 5 bonus isteyen adam bizden bir o kadar maaşının yanında bir de bonservis gibi imza parası istemiştir.

Onlar brüt ve haberlere göre yanlis rakamlar. Bayern 9/10 + 5/6 bonus yani, toplam 15 brüte kadar bir rakam önermis, Sane ama daha cok garanti para istiyormus ve 12+3 cevabi vermis.

Bayernde en cok maas alan Kane o da 25 brüt aliyor.

Onlar brüt ve haberlere göre yanlis rakamlar. Bayern 9/10 + 5/6 bonus yani, toplam 15 brüte kadar bir rakam önermis, Sane ama daha cok garanti para istiyormus ve 12+3 cevabi vermis.

Bayernde en cok maas alan Kane o da 25 brüt aliyor.
Brüt ise ihtimal olabilir o zaman ben net sanmıştım ilk başta ve Bayern'den net bunu alan ve düşünen adam bizden ne ister diye düşünmüştüm.

Brüt ise ihtimal olabilir o zaman ben net sanmıştım ilk başta ve Bayern'den net bunu alan ve düşünen adam bizden ne ister diye düşünmüştüm.

Ben uzak dururdum. Sanenin beden dilini hic begenmiyorum. Üstüne icine cekik/introvert ve böyle olmasina ragmen, kendini baya yüksek gören biri diyorlar. Adamin sirtina kendi gol sevincini dövme olarak yaptirmistim. Biraz degisik ve soguk birine benziyor. Zaha ve Ziyechden sonra ben böyle adam istemiyorum artik.

ben aldım 100 k ya
ama baya araya adam sokarak oldu

her maça gidemeyeceğim için buradan öğrencilere paslarım

CL maçları hariç onlara gideceğim nasip olursa

osimhen
de bruyne
sancho
ederson

bu dördü kesin alınmalı

osinin pl işi olmazsa bence bize gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt