GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bir kaç yerde isminin bizimle anıldığını gördüm yeni yabancı kuralında genç oyuncu işine de uyuyor bu arada. Biraz haberler baktığımda Napoli, İnter, Roma'nın ilgilendiği ve fiyat olarak 20-25 milyon euro yazıyor.

Hani San Mames’te yapılacaktı bu organizasyon
Biz öyle San'mışız Hasan'ım :D
Caner Erkin, Arda Turan'ın takımına transfer oldu

Bir kaç yerde isminin bizimle anıldığını gördüm yeni yabancı kuralında genç oyuncu işine de uyuyor bu arada. Biraz haberler baktığımda Napoli, İnter, Roma'nın ilgilendiği ve fiyat olarak 20-25 milyon euro yazıyor.

Hazırlık maçında bize karşı çok iyi oynamıştı. Forumda bayağı beğenilmişti.

⏳⏳

Muslera
Dubua nelson apo kazımcan
Midsjo sergio
Yunus j.pedro kerem
Seferovic

Yabancı transferinde boşa atacak kurşun yok malesef bu sefer. Hem gönderilmesi gerekenler var elde hemde net katkı yapacak takviyeler yapılmalı. Ilk iş transferi yapacak maharetli bir adam bulmak lazım. Hatiple alacağımız "Ahlatın Başı" olur malesef bu sefer.. Genç bir Cuesta'ya daha ne dersiniz?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reco ve Doruk mantıklı postlar atmaya başladı.

Artık Gscden ayrılıp emekli olmanın vakti geldi anlaşılan

bu adamların ciddi postlarını normal karşılayamıyorum mahir koç

Osimhen'in Okan varken kalmamasını başka Takımlar'ı istemesini anlayışla karşılarım.Avrupa Maçlar'ını önemsemeyen 1 hocayla çalışmak istemez her oyuncu.Lemina ve rankowski'yi alıp da futbolculuğu bile şüpheli olan defansı Avrupa Listesi'ne yazdırılması bile niyeti az çok belli etmişti.Şimdi gülünecek ve Mizah Konusu olacak ama durum böyle.Futbolcuları etkileyen 1 durum bence bu olay..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt