GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maliyetlerle olan 1 kadronun Avrupa'da öyle 1 talo ile karşılaşmasını normal karşılasıyosanız 1 sıkıntı vardır.Elle tutulur 1 açıklamanız yok.HHocanıza güveniniz bile yok.Seneye Avrupa'da kulübün başarılı olacağını bile söyleyemiyosun :D
Resim
Inanilmaz rezil bir tablo knks yav

Bu maliyetlerle olan 1 kadronun Avrupa'da öyle 1 talo ile karşılaşmasını normal karşılasıyosanız 1 sıkıntı vardır.Elle tutulur 1 açıklamanız yok.HHocanıza güveniniz bile yok.Seneye Avrupa'da kulübün başarılı olacağını bile söyleyemiyosun :D
Resim
Dostum çok samimiyetsiz tiplersiniz,ne yapsa kimse yaranamaz size,burda çok fazla kaale alındığını zannetmiyorum,ama ben yine yazatım.Avrupa'da da sonuçlar alacaktır inşallah bakacağız ilerde,3 sene üst üste şampiyon olan hocağı sizin gibi şımarık tiplere yedirmez bu taraftar,size iki Avrupa maçı kazanıp,ligde 13.yapanlar lazım demekki ne diyeyim

Belli ki Ali Koç satılık elemanlarına talimat vermiş, ıslak rüyalarını süsleyen Osimhen haberleri ile şampiyonluk keyfini kaçırmaya çalışıyorlar. Talimat verdiği elamanlar da Konanç mıdır nedir o müptezel, Trabzonlu dombili, Aygün denilen düşük IQ'lu şahıs, Tümer denen camiasız ... Ulan insan şunlarla muhatap olmayı nasıl yakıştırır kendine. Koç ailesinin yüz karası.

Fatih Hoca'da da değişim oldu bir yerden sonra iç sahada Madrid'e önde basıyorduk nefes bitince dağılıyorduk haliyle o da işin böyle gitmeyeceğini anladı. Son iki aydaki değişimi cebe attı bence bunu geliştirmeye bakacağız.
Doğru. Fatih hocanın o sağlam takım savunması tercihi sadece o sezona özeldi ve doğrusunu yaptı. Turnuvalarda önce takım savunman iyi olmalı

Bu buschi laba denen arkadas osimheni gondermek icin baya calisiyor premier ligteki topcularin maaslari 12 milyon cok degil filan

Doğal olarak PL'de görmek ister Osi'yi. Türkiye ligi maalesef cazip değil, PL için elbette reklam yapacaktır.
75 milyon bonservisi kimse verip almaz bosa ugrasiyor istedigi kadar PR yapsin
1 sene sozlemesi kalmis aralikta 27 yasindan gun alacak Gecen sene 2 sene sozlesmesi vardi anlasilabilirdi

Su anda mesela napoli kesin satacak kadro da kalmayacak eli zayif
Beklemek lazim kimse bu paralari vermez cok uygun rakamlara bitebilir

haaland ve salah dışında "net" çift haneli maaş alan forvet var mı ki epl'de?

ben 26 yaşında, son sezonunda tr'de oynamış bir oyuncuya, osimhen de olsa yıllık net 12 verecek bir epl kulübü olmaz diye düşünüyorum.

osi epl'ye gitmek istiyorsa, maaş isteğinden feragat etmelidir bence.

75 milyon bonservisi kimse verip almaz bosa ugrasiyor istedigi kadar PR yapsin
1 sene sozlemesi kalmis aralikta 27 yasindan gun alacak Gecen sene 2 sene sozlesmesi vardi anlasilabilirdi

Su anda mesela napoli kesin satacak kadro da kalmayacak eli zayif
Beklemek lazim kimse bu paralari vermez cok uygun rakamlara bitebilir
Ben bize geleceği konusunda çok umutlu değilim ya %1 belki yani olağan akışa aykırı bir gelişme olur bence

Ben bize geleceği konusunda çok umutlu değilim ya %1 belki yani olağan akışa aykırı bir gelişme olur bence
Neden ? Kac talibi var bence hic talibi yok hep cok talibi var deniliyor
Devre arasinda Juventus ve Araplar haric kimse istemedi
Bence tamamen şişirme napolide sampiyon oldugunda satacaklardi
Son senesi kontrati napoli kesin satacak
75 milyon filan veren salaktir
Adam gider bir sene daha napolide kalir
Belese istedigi yere gider
Osimhen napoliye gitmiyorum dese
Bir sene maasini alir bosa cikar

Neden ? Kac talibi var bence hic talibi yok hep cok talibi var deniliyor
Devre arasinda Juventus ve Araplar haric kimse istemedi
Bence tamamen şişirme napolide sampiyon oldugunda satacaklardi
Son senesi kontrati napoli kesin satacak
75 milyon filan veren salaktir
Adam gider bir sene daha napolide kalir
Belese istedigi yere gider
Osimhen napoliye gitmiyorum dese
Bir sene maasini alir bosa cikar
Tamam 75'e gitmesin, illa ki 5 büyük ligden isteyen olacaktır yine de. 75 Altına gidecekse illa bize gelecek değil ya, kaldı ki Osi aktif en iyi forvetlerden birisi yahu yani öyle böyle boş bir isim değil ki

Tamam 75'e gitmesin, illa ki 5 büyük ligden isteyen olacaktır yine de. 75 Altına gidecekse illa bize gelecek değil ya, kaldı ki Osi aktif en iyi forvetlerden birisi yahu yani öyle böyle boş bir isim değil ki
5 buyuk ligten teklif gelmeyecek diyorum bende
Madrid Barcelona zaten olmaz ispanya kapandi
Almanya ya gitmez Bayern vermez o paralari
Fransada belki Psg olabilir tek mantikli Psg
İngilterede kim verecek o paralari
Beklersek transfer donemi sonuna dogru
Psg girmezse devreye ust duzey hic bir klup kalmaz araplar ve biz kaliriz cok cok ucuza alabiliriz
He 5 buyuk ligten birine gidersede yolu acik olsun kardesimin deriz
Transferi yapip bir bos kontejan birakip agustosu beklemek en mantiklisi

5 buyuk ligten teklif gelmeyecek diyorum bende
Madrid Barcelona zaten olmaz ispanya kapandi
Almanya ya gitmez Bayern vermez o paralari
Fransada belki Psg olabilir tek mantikli Psg
İngilterede kim verecek o paralari
Beklersek transfer donemi sonuna dogru
Psg girmezse devreye ust duzey hic bir klup kalmaz araplar ve biz kaliriz cok cok ucuza alabiliriz
He 5 buyuk ligten birine gidersede yolu acik olsun kardesimin deriz
Transferi yapip bir bos kontejan birakip agustosu beklemek en mantiklisi
Ya olursa farklı şeyler konuşulur zaten, ben umutlanmak istemiyorum ki olmazsa üzülmeyeyim :asd:

Havertz kazmasi gibiler 11 m euro net aliyor. Premier ligden 10m euro maaşı rahatlıkla alir.

Ya olursa farklı şeyler konuşulur zaten, ben umutlanmak istemiyorum ki olmazsa üzülmeyeyim :asd:
Ata eger gidecek olsaydi simdiden teklifler yabanci basinda ucusurdu
Mesela bak Goyekeres kesin gidecek 60-70 arasi portekizden gidiyor olmasi sozlesmesi 2028 de bitiyor
Elli tane talibi var her gun bir kluple ismi geciyor
Mesela jonathan david kesin bir yere gidecek hemde kisa surede
Osimhen icin juventus ve araplar disinda tek haber yok juventusta istemiyoruz dedi teklif olsa zaten buchi laba Pr yapmaya calismaz
Yeterki salak sacma 75 filan vermeyelim zaten bize kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt