GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kemik kadroyu koruyup doğru eklemeler ile yola devam etmek lazım. Kale-Osi'nin durumuna göre forvet en elzem iş.
Lemina-Sara-Lucas ile merkezimiz güçlü, seneye çok maç olacak oraya da transfer ama lazım bunlar ikinci aşama.

Osimhen’i kaldığı senaryoda bonservis bütçesi 100 milyon € falanmış sanırım
Bizim mi ? Osimhen e 3 taksit desek samiyen oyle demisti zaten 25 oraya verdik diyelim 75 milyon mu o zman osimhen disı butce abarti geldi yav :D ama oladabilir şimdi gecen yaz bir 40 falan harcadik gibi sene birde clde var.

taffarel
boey sanchez popescu ünsal
melo okan
ribery hagi arda
osimhen
bilmem katılır mısın :d
Valla güzel duruyo

Taffarel yerine nando (nandonun ilk seneleri) olağanüstüydü

Sançez yerine de ujfalusi girebilir belki

Okan da çok iyi topçuydu da çift os da emre byi tercih edebilirdim ya da gedsonu

@Ali Gece Futbolculuk döneminden bahsettiğimiz için okana okan dedim sorun yoktur umarım

Erinç'in özellikle transfer haberleri tutması iyi zira bu düşünce çok yanlış bir düşünce Günay çok iyi bir yedek kaleci bu kadar.

Sallamış kendi yorumunu haber diye yine Allah'ın vasatsever kralı günay iyi bir yedekten fazlası oldugu gun 2.maç yuhlanir sevilmek yerine 1.kalecilik başka yedeklik bambaşka iş.

Ha şuan anladım totalde 100 milyon butce yani maas vs her seyiyle
Yok hocam. Benim duyduğum 40-45 civarı bonservisi Osimhen’in sponsordan gelecek. Bizim transfer bütçesi bonservis/imza parası için 55-60 falan olacak. Total 100 civarı ama sponsor miktarı artarsa bütçe artabilir tarzı. Maaş olayı ayrı. Taksit olayı da gelir akışı+ffp’ye göre belirlenir

Valla güzel duruyo

Taffarel yerine nando (nandonun ilk seneleri) olağanüstüydü

Sançez yerine de ujfalusi girebilir belki

Okan da çok iyi topçuydu da çift os da emre byi tercih edebilirdim ya da gedsonu

@Ali Gece Futbolculuk döneminden bahsettiğimiz için okana okan dedim sorun yoktur umarım
kısa adımlı, çabuk, pırpır, driblingçi, uzak direğe ayak içi şutör, alabileceğimiz bir kanat/oos oyuncusu öner.

Futbol 25 sene önceki dinamikleriyle oynanmıyor artık. Adamlar fabrika üretir gibi alt yapıdan hep aynı tip üst düzey oyuncu üretiyor. Boey takımından 2 tane daha aynı tip sağ bek çıkması tesadüf değil. Bizim 96-00 başarısı da tesadüf değil ciddi alt yapı oyuncuları vardı okan emre vs hem de yurt içinden çok iyi oyuncuları toplamıştık.
Okan diye biri yok ayrıca Okan hoca var. Sizin gibi düşünenler uefa kupası tesadüftü hagi şampiyon yapmıştı fatih hoca sadece gaz veriyordu. Boş yere Galatasarayın 20 yılı boşa gitti. Fatih hoca 2000 yılında takımdan ayrılmasa bugun belki bir avrupa kupamız daha vardı daha iyi alt yapımız vardı türkiyenin bayerni olmuştuk.

Şimdi diyorum ki bırakın Okan buruk 20 yıl takımın başında kalsın, lige ambargo koyalım.

Eleştiri yapmak isteyenler Okan buruğa değil, bizim neden alt yapımız barcelona kalitesinde değil, bizim neden üst düzey tüm ligleri izleyen bilen bir oyuncu izleme ekibimiz yok, neden bir pilot takımımız yok vs vs. Avrupa takımlarında olup bizde olmayan şeyleri eleştirip yapılmasını sağlasınlar.
Ne alaka yaw? Ben nerede tesaduftu demisim? Ben de simdi sana Okan'i yolda gorsen onunu ilikleyip saygi durusuna gececekmis gibi konusuyosun mu diyeyim? Terimciliginiz bitti Okanciliginiz basladi mi diyeyim? Yakisir mi yani?

Kisileri niye elestirmeyelim? Anlamiyorum.

Bizim alt yapı ne zaman bu seviyeye gelecek. Adamlar a takımı komple üst düzey alt yapı oyuncularından yapıyor.
Biz her sene 1 yunus çıkartamayacak mıyız?

yau bari bu hafta mutlu olun len :d

çifte kupa alıyonuz.

tavlada pullu mars gibi düşünün.

sonrasında 2 ay doya doya eleştirirsiniz istediğinizi.

Ne alaka yaw? Ben nerede tesaduftu demisim? Ben de simdi sana Okan'i yolda gorsen onunu ilikleyip saygi durusuna gececekmis gibi konusuyosun mu diyeyim? Terimciliginiz bitti Okanciliginiz basladi mi diyeyim? Yakisir mi yani?

Kisileri niye elestirmeyelim? Anlamiyorum.
Evet dün terimciydim bugun okancıyım, ben Galatasarayı bugün bu hale getiren kültürü destekliyorum, yukarı yazdıklarım sana değil öyle anlaşıldıysa kusura bakma. Ama terime de aynı şeyler yapıldı sonunu hep beraber izledik

Bizim alt yapı ne zaman bu seviyeye gelecek. Adamlar a takımı komple üst düzey alt yapı oyuncularından yapıyor.
Biz her sene 1 yunus çıkartamayacak mıyız?

Ülke iyi bir ülke oldugu zaman belki bir ihtimal kulubun bunu düzeltmeye gucu varmi sence ?

Ülke iyi bir ülke oldugu zaman belki bir ihtimal kulubun bunu düzeltmeye gucu varmi sence ?
Bence var, türkiyenin her yeri yetenek kaynıyor, onları bulup doğru beslenme ve eğitimle her sene yunus arada bir de arda turan çıkarmak mümkün. Doğru düzgün hiç yatırım yapmadan çok iyi oyuncular çıkıyor

Evet dün terimciydim bugun okancıyım, ben Galatasarayı bugün bu hale getiren kültürü destekliyorum, yukarı yazdıklarım sana değil öyle anlaşıldıysa kusura bakma. Ama terime de aynı şeyler yapıldı sonunu hep beraber izledik
Eyi. Ben de diyorum ki ben sucu ya da bucu degilim. Terim kendi sonunu hazirladi. Elestirdik, dinlemedi. Biz tabi ki kendilerinden iyi bilemeyiz ama bu ruhu sadece topcular, antrenorler, yoneticiler yaratmiyor,yasamiyor. Biz en buyuk unsuruyuz bu ruhun. Bizi de dinleseydi sonu kici kirik bir yoneticintarafindan kovulmak olmazdi.

Her neyse. Alt yapimiz onemli tabi ki. Orada hem fikiriz. Yoksa daha cuestalar gelir gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt