Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
bu birden önüme düştü keyiflendim alın siz de keyiflenin beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psg ve interin mi scouting ve alt yapısı kötü? Bu takımlar hem a takımlarına çok ciddi paralar harcıyorlar hem alt yapıları çok iyi ciddi üretim yapıyorlar hem dünyanın her yerinde iyi oyuncu arıyorlar. Hiçbir başarı tesadüf olmuyor.Futbolun profesyonel olması evet ama yine de çok anlamlı gelmiyor bana renktaş
Günümüz futbolunda halen en önemli olgunun takım olabilmek olduğuna inanıyorum
Bunu yapabildiğin an başarı da kendiliğinden geliyor zaten
Bak bu sene CL finaline altyapıdan adam çıkartmayan, scout ekibi düzgün olmayan iki ekip kaldı mesela
İkisinin de ortak yönü iyi bir Td'ye sahip olmaları ve takım halinde oynayabilmeleri
Mesela bizim içinde 2000 senesinde altyapı demişsin ama bizim o dönem altyapıdan çıkan tek isim vardı
Mesela Emre bizim altyapı değildir Zeytinburnundan aldık
Bizim o dönem altyapıdan çıkan tek isim fatih akyeldir
Okan Tugay Bülent çok daha önce çıkmışlardı
O dönemin en büyük kazanımı Fatih Terim'in başımıza gelmesidir
Gelmeden evvel U-21 hocası olduğu için genç yetenekli yerli oyuncuları biliyordu ve onları toplayıp bir kadro oluşturdu
Kısaca futbolda td halen en önemli argümandır
Okan td olarak bir şeyleri ispatladı ama artık bunu ileriye götürmeli
ne yazıyorum@Ali Gece rtaş sen bizi trolluyon mu bak doğru söyle
Eğer trollemiyosan durum vahim saçma sapan şeyler yazıyon
Psg ve interin mi scouting ve alt yapısı kötü? Bu takımlar hem a takımlarına çok ciddi paralar harcıyorlar hem alt yapıları çok iyi ciddi üretim yapıyorlar hem dünyanın her yerinde iyi oyuncu arıyorlar. Hiçbir başarı tesadüf olmuyor.
Bence de teknik direktör çok çok önemli, 3 sene üst üste zaten okan hoca sayesinde şampiyonuz
Üstat eminem rap god dinledin mi hiçfutbolcu seçimlerini okana bırakmak ---> İNTİHAR
adam gram futbolcudan anlamıyor
sallai 7
frankowski 10
jelert 8
cuesta 8
REZİLLİK paralara bak
Biz avrupaya 25 kişi yazamıyoruz bile elimizde sadece yunus var alt yapıdan 3 kişi eksik. Yurt içinden oynatacağımız 1 kişi bile eksikBayern'e 70 dakika pres yapıp sonraki Hatay maçında yürüyorsak Avrupa filan hayal. Ya para harcayıp 17 18 kişilik kadro kuracağız ya da önce lig deyip Avrupa için de nasipse diyeceğiz. Ya da sorun artık antreman temposu mu oyuncu özelliği mi neyse artık çözeceksin.
En iyisi seneye yine şampiyon olup Avrupa'da olursa 16 - 24 arası bitirmek.
.
Tabiki de öyle ama adamlar üretiyor ya da kötü biri sakatlanıyor alt yapıdan biri yamıyorsun. Bu sene son az maçında kadro rezil durumdaydı. Senin zaten psg ve intere göre kısıtlı kadron her türlü kurşunu iyi kullanman lazım. Her sene 1 yunus 3 senede 1 arda turan çıkarmalısınArtık Okan'ın vizyonu ve misyonu şöyle olmalı;
Lig bizim için Avrupa'daki hedeflerimiz için en önemli basamaktır.
Bu basamağı her türlü kazanıp Avrupa'da da her sene üzerine koyarak gidebildiğimiz en ileri seviyeye gitmeliyiz
Bu arada bir notda; Psg ve İnter'in altyapıları iyi futbolcu çıkarabilir ama o çıkardığı futbolculara A takımında şans vermezler çok fazla
Bayern'e 70 dakika pres yapıp sonraki Hatay maçında yürüyorsak Avrupa filan hayal. Ya para harcayıp 17 18 kişilik kadro kuracağız ya da önce lig deyip Avrupa için de nasipse diyeceğiz. Ya da sorun artık antreman temposu mu oyuncu özelliği mi neyse artık çözeceksin.
En iyisi seneye yine şampiyon olup Avrupa'da olursa 16 - 24 arası bitirmek.
.
Bundan dolayı ligde birazcık iyi performans gösteren tüm türk oyuncuları almalıyız. Abdulkerim eren çok iyi örnekler. Oguz aydın da keşke alsaydıkÇok haklısın, gerektiğinde 5 rotasyon oyuncunun bile anadolu takımını yenebilecek kabiliyette olmalı.
inter, 10 farklı oyuncu ile çıktıkları CL maçı sonrası galibiyet aldılar.
Evet, mesela burada Abdülkerim'in yerine stoper filan yazıyoruz ama Abdülkerim asla yedek kalmak istemezÇok haklısın, gerektiğinde 5 rotasyon oyuncunun bile anadolu takımını yenebilecek kabiliyette olmalı.
inter, 10 farklı oyuncu ile çıktıkları CL maçı sonrası galibiyet aldılar.
Psg ve interin mi scouting ve alt yapısı kötü? Bu takımlar hem a takımlarına çok ciddi paralar harcıyorlar hem alt yapıları çok iyi ciddi üretim yapıyorlar hem dünyanın her yerinde iyi oyuncu arıyorlar. Hiçbir başarı tesadüf olmuyor.
Bence de teknik direktör çok çok önemli, 3 sene üst üste zaten okan hoca sayesinde şampiyonuz